Arkivéssa nyt

Suositeltua lukemista kesäpäiviin

Musla_Arkivé_kylassa_Nahkatennarien_huolto3

Arkivé kylässä: Kirsikka osa I

Juttusarjan ensimmäisessä osassa huolletaan Kirsikan nahkatennarit.

neule_lehti_insta

Haemme testilukijoita

Haemme testilukijoita ohjeidemme päivitystä varten.

kent_cashmere_brush-2-1024x683_crop

Kuinka talvivaatteet ja -kengät säilytetään?

Kausisäilytyksen tärkeimmät pointit pähkinänkuoressa.

Vaate kuvastaa keitä olemme ja korostaa kauneuttamme. Vaate kulkee mukanamme joka päivä ja kantaa mukanaan muistoja meille merkityksellisistä hetkistä. Me haluamme pitää vaatteistamme huolen.

Hoito-ohjeita

Kattavia hoito- ja huolto-ohjeita kategorioittain 

dorateyinsta

Pintanahkaiset jalkineet

Pintanahka viittaa nahan sileään puoleen. Ohjeita erilaisten pintanahkaisten kenkien huoltoon ja hoitoon.

lt-1

Nahkatakit

Laadukas nahkatakki on vaate, joka parhaimmillaan vain paranee käytössä ja voi kestää käyttökelpoisena jopa vuosikymmenien ajan.

kengat_huivi

Mokkajalkineet

Mokka mielletään usein araksi ja vaikeaksi materiaaliksi, vaikka se on itseasiassa materiaalina hyvin huollettava ja helppohoitoinen.

Arkivéssa nautitaan raikkaasta tuoksusta vaatekaapissa, nypyttömistä paidoista ja hyvin huolletuista kengistä. Otamme oppia herrasmiehiltä ja inspiroidumme kahvilan viereisessä pöydässä istuvan rouvan eleganssista.

Kirjoituksia vaihtuvista aiheista

Maria

”Vaatekaappini on hyvin pieni, mutta vastaa tarpeisiini paremmin kuin koskaan. Tyylikokeilujen jälkeen olen oppinut, että vaatteissa laatu ja käytännöllisyys on minulle vaihtelua tärkeämpää. En ikinä kyllästy valkoisen silkkipaidan ja tummien prässihousujen yhdistelmään.”

Jenna

”Koen, että olen löytänyt oman tyylini, mutta olen silti kokeilunhaluinen uusien juttujen suhteen. Toivoisin, että useammat vaatemerkit alkaisivat tarjota vuokrauspalvelua tuotteilleen. Siihen asti vierailen mahdollisuuksien mukaan ystävieni vaatekaapeilla.”

Johanna

”Nautin runsaan vaatekaapin tuomasta valinnanvarasta. Selkeät kausivaatteet pakkaan aina kauden vaihtuessa kauniisti odottamaan omaa sesonkiaan. Kun vaatteet eivät ole hetkeen silmissä, ne tuntuvat kauden vaihtuessa taas kuin uusilta.”

Vertaamme vaatteiden ja kenkien huoltoa usein käsitöiden tekemiseen tai siivoukseen, sillä oman käden jälki on niin selvästi nähtävillä huolletussa tuotteessa – ikään kuin jotain uutta olisi yhtäkkiä syntynyt tyhjästä.

Kuvia, ajankohtaisia kuulumisia ja lyhyitä ohjevideoita

  • Äiti-tytär -tiimi Irma Kallunki ja Maria Moulud tekevät pellavavaatteita omalle, tänä vuonna perustetulle Atelier Laleh -merkilleen. He haluavat omalla esimerkillään näyttää, kuinka vaatteita voi tuottaa ekologisella ja läpinäkyvällä tavalla.
.
.
Saitilla he kertovat nyt, miksi halusivat perustaa oman vaatemerkin ja miksi juuri pellava valikoitui heidän materiaalikseen 🌱
.
.
>> arkiveatelier.com
.
.
#arkivéatelier 
#atelierlaleh 
#linen 
#sustainablestyle
  • Tänään stoorien puolella huollamme käytössä naarmuuntuneen APC:n klassikkolaukkumalli Half Moon Bagin - nämä samat ohjeet käyvät myös useimmille kaupallisille laukkunahoille ✨🌛✨
.
.
Nämä, niinkuin muutkin ohjestoorimme, tallennamme profiilimme kohokohtiin, josta ne on katsottavissa myös myöhemmin 💭📝
.
.
#arkivéatelier 
#bagspa 
#leathercare 
#saphirmedailledor
  • Tennareiden pohjien puhdistus on taas hyvin ajankohtainen juttu! Saitilla Maria kertoo, kuinka kellastuneetkin pohjat saa freesattua uudelleen. Kuvassa Kirsikan Célinen nahkatennarit.
.
.
Pikapuhdistus kumipohjille syntyy sekoittamalla ruokasoodaa ja vettä (suhde n. 1 rkl soodaa, 1 tl vettä) ja hankaamalla pohjat läpi vanhan hammasharjan tai kynsiharjan avulla.
.
.
Ps. Myös profiilimme kohokohdista löytyy ohjevideota viime kesältä, kun puhdistimme vanhat tennarit piknikin lomassa ✨
.
.
#arkivéatelier 
#arkivekylässä
#celinesneakers 
#shoecare
  • Arkivé kylässä ☁️🍃
.
.
Uudessa juttusarjassamme vierailemme ystäviemme luona huoltamassa heille tärkeitä vaatekappaleita, kenkiä ja asusteita
.
.
Ensimmäisenä vierailimme Kirsikan luona, jossa Maria otti hoitaakseen Kirsikan valkoiset Célinen nahkatennarit ja Jenna huolsi paksun Samujin villakangastakin
.
.
Maria kertoo ensiksi, kuinka vanhat tennarit sai taiottua uuteen loistoonsa ✨
>> arkiveatelier.com
.
.
#arkivéatelier 
#arkivékylässä
#shoecare
#garmentcare 
#celinesneakers
Sulje valikko
×

Cart