Arkivéssa nyt

Suositeltua lukemista

kausihuolto_artikkeli_kuva_crop

Kausihuollosta

Älä ota liikaa stressiä kausihuoltamisesta.

timo_lallukka_mv_crop

Päivitetyt tuotesetit

Olemme hienosäätäneet hoitotuotesettiemme sisältöä.

miksi_huollan

Miksi aloinkaan huoltaa vaatteitani?

Löysin pari viikkoa sitten täydelliset nilkkurit kevääksi - omasta vaatekaapistani.

Vaate kuvastaa keitä olemme ja korostaa kauneuttamme. Vaate kulkee mukanamme joka päivä ja kantaa mukanaan muistoja meille merkityksellisistä hetkistä. Me haluamme pitää vaatteistamme huolen.

Hoito-ohjeita

Kattavia hoito- ja huolto-ohjeita kategorioittain 

arkive_denim_12

Denim

Denim eli farkkukangas on yksi ehdottomista vaatekaapin klassikkomateriaaleista.

hn-3

Villaneulokset

Villa on materiaalina usein mainettaan helppohoitoisempi.

nt-6-kromiparkittu

Pintanahkaiset jalkineet

Pintanahka viittaa nahan sileään puoleen.

Arkivéssa nautitaan raikkaasta tuoksusta vaatekaapissa, nypyttömistä paidoista ja hyvin huolletuista kengistä. Otamme oppia herrasmiehiltä ja inspiroidumme kahvilan viereisessä pöydässä istuvan rouvan eleganssista.

Artikkelit

Kirjoituksia vaihtuvista aiheista

Arkivén tekijät

Maria

”Vaatekaappini on hyvin pieni, mutta vastaa tarpeisiini paremmin kuin koskaan. Tyylikokeilujen jälkeen olen oppinut, että vaatteissa laatu ja käytännöllisyys on minulle vaihtelua tärkeämpää. En ikinä kyllästy valkoisen silkkipaidan ja tummien prässihousujen yhdistelmään.”

Jenna

”Koen, että olen löytänyt oman tyylini, mutta olen silti kokeilunhaluinen uusien juttujen suhteen. Toivoisin, että useammat vaatemerkit alkaisivat tarjota vuokrauspalvelua tuotteilleen. Siihen asti vierailen mahdollisuuksien mukaan ystävieni vaatekaapeilla.”

Johanna

”Nautin runsaan vaatekaapin tuomasta valinnanvarasta. Selkeät kausivaatteet pakkaan aina kauden vaihtuessa kauniisti odottamaan omaa sesonkiaan. Kun vaatteet eivät ole hetkeen silmissä, ne tuntuvat kauden vaihtuessa taas kuin uusilta.”

Vertaamme vaatteiden ja kenkien huoltoa usein käsitöiden tekemiseen tai siivoukseen, sillä oman käden jälki on niin selvästi nähtävillä huolletussa tuotteessa – ikään kuin jotain uutta olisi yhtäkkiä syntynyt tyhjästä.

Kuvia, ajankohtaisia kuulumisia ja lyhyitä ohjevideoita

  • PUF Design Market on kutsunut Arkivé Atelierin kevätvierailulle Turkuun lauantaina 27.4.19  ja järjestämme yhdessä juhlat sen kunniaksi, että talvivaatteet saa vihdoin laittaa sivuun ja vaihtaa keveämpää ylle. Yksi juhlanaihe on myös se, että PUFista tuli juuri uusi Kentin vaateharjojen jälleenmyyjä!
.
.
Päivän ohjelmassa on luvassa villakangastakkien kausihuolto -workshop klo 12.30-13.30, johon 20 ensimmäistä pääsee huoltamaan takkinsa kesäteloille Arkivé Atelierin opastuksella. Huolletun takin esille ottaminen syksyllä on kuin saisi uuden takin! Myös sivustaseuraajat ovat enemmän kuin tervetulleita mukaan oppimaan!
.
.
Workshopin jälkeen Arkivé Atelier kertoo vaateharjojen käytöstä ja näyttää kolme erilaista tapaa käyttää vaateharjaa.
.
.
Arkivé Atelier on paikalla koko päivän klo 12.00-16.00 vastailemassa vaatetushuoltoon liittyviin kysymyksiin. Voit siis halutessasi napata mukaasi vaikka kenkäparin tai laukun, jonka huoltoon liittyen kaipaat neuvoa. Paikan päällä on mahdollista testata ja ostaa välineitä vaatteiden, kenkien ja asusteiden hoitoon. Jos et siis ehdi mukaan varsinaiseen workshopiin, niin sinulla on mahdollisuus tulla oppimaan ja testaamaan välineitä myös sen jälkeen.
.
.
Tarjolla keväistä juhlajuomaa 🌼🌱
.
.
Toivottavasti nähdään!
.
.
- PUF Design Market & Arkivé Atelier
.
.
#arkivéatelier 
#clothingcare 
#springparty
#workshop
#turku
#pufdesignmarket
  • Älä stressaa liikaa kausihuollosta 💭
.
.
Roikkuvatko villakangastakkisi yleensä nuhjuisina eteisessä vielä heinäkuussakin? Ei hätää, niin meilläkin.
.
.
Tänä vuonna Jenna on päättänyt (yrittää) tehdä asialle jotain. Hot tips nyt saitilla >> arkiveatelier.com ✨
.
.
#arkivéatelier 
#clothingcare 
#kentbrushes
  • Uudistuneet huoltotuotesettimme kuvattiin keväisenä sunnuntaina Töölön taiteilijakoti Lallukassa. Taiteilijakoti avattiin Eteläiselle Hesperiankadulle vuonna 1933 ja siellä on asunut aikoinaan mm. Tove Jansson vanhempineen sekä Tauno Palo.
.
.
Kauniit kuvat otti Timo Anttonen, malleina Ella ja Tom ✨💛✨
.
.
#arkivéatelier 
#clothingcare 
#taiteilijakotilallukka
  • Jotta oikeiden huoltotuotteiden valinta olisi jatkossa vielä helpompaa, hienosäädimme huoltotuotesettejämme ja lisäsimme joukkoon kaksi aivan uutta: toinen laukuille ja toinen kaiken kattava Exclusive-setti 💫
.
.
Settimenumme:
• Exclusive-setti
• Aloitussetti
• Vaatesetti
• Neulesetti
• Laukkusetti
• Kenkäsetti
• Mokkasetti
.
.
>>arkiveatelier.com
.
.
#arkivéatelier 
#clothingcare 
#shoecare 
#taiteilijakotilallukka
Sulje valikko
×

Cart