Detaljit

Detaljit

Yksityiskohdat luovat kokonaisuuden. »

Arkivéssa nyt

Suositeltua lukemista

Vaate kuvastaa keitä olemme ja korostaa kauneuttamme. Vaate kulkee mukanamme joka päivä ja kantaa mukanaan muistoja meille merkityksellisistä hetkistä. Me haluamme pitää vaatteistamme huolen.

Hoito-ohjeita

Olemme juuri päivittäneet alla olevat hoito-ohjekokonaisuudet, jotta nahkatuotteiden hoitaminen kotona voisi olla helpompaa.

arkive-laukut.066

Nahkalaukut ja -asusteet: Tyypillisimmät pintanahat

Ohjeita tyypillisimpien nahkalaukuissa, -asusteissa ja -vaatteissa käytettävien pintanahkojen hoitoon.

arkive-laukut.077

Nahkalaukut ja -asusteet: Nappa- ja aniliininahat

Nappa- ja aniliininahkaisten laukkujen, asusteiden ja vaatteiden hoitoon voi soveltaa samoja ohjeita.

Arkive.Setti.3.04_crop

Erilaisten nahkatyyppien tunnistaminen

Kerromme, minkälaisia ominaisuuksia erilaisilla nahoilla on ja mitä on hyvä ottaa huomioon niitä huollettaessa.

Arkivéssa nautitaan raikkaasta tuoksusta vaatekaapissa, nypyttömistä paidoista ja hyvin huolletuista kengistä. Otamme oppia herrasmiehiltä ja inspiroidumme kahvilan viereisessä pöydässä istuvan rouvan eleganssista.

Kirjoituksia vaihtuvista aiheista

Maria

”Vaatekaappini on hyvin pieni, mutta vastaa tarpeisiini paremmin kuin koskaan. Tyylikokeilujen jälkeen olen oppinut, että vaatteissa laatu ja käytännöllisyys on minulle vaihtelua tärkeämpää. En ikinä kyllästy valkoisen silkkipaidan ja tummien prässihousujen yhdistelmään.”

Jenna

”Koen, että olen löytänyt oman tyylini, mutta olen silti kokeilunhaluinen uusien juttujen suhteen. Toivoisin, että useammat vaatemerkit alkaisivat tarjota vuokrauspalvelua tuotteilleen. Siihen asti vierailen mahdollisuuksien mukaan ystävieni vaatekaapeilla.”

Johanna

”Nautin runsaan vaatekaapin tuomasta valinnanvarasta. Selkeät kausivaatteet pakkaan aina kauden vaihtuessa kauniisti odottamaan omaa sesonkiaan. Kun vaatteet eivät ole hetkeen silmissä, ne tuntuvat kauden vaihtuessa taas kuin uusilta.”

Vertaamme vaatteiden ja kenkien huoltoa usein käsitöiden tekemiseen tai siivoukseen, sillä oman käden jälki on niin selvästi nähtävillä huolletussa tuotteessa – ikään kuin jotain uutta olisi yhtäkkiä syntynyt tyhjästä.

Kuvia, ajankohtaisia kuulumisia ja lyhyitä ohjevideoita

  • Uusi artikkeli sivulla - kuinka pieniin yksityiskohtiin keskittymällä voi saada suurenkin vaikutuksen koko asuun tai tuotteeseen >> ARKIVEATELIER.COM
.
.
Mariankin kolme vuotta vanha APC:n laukku on vieläkin uudentuntuinen - kiilto pysyy hyvänä Saphirin Universal Cream -hoitoaineella ja pehmeällä nahkaharjalla, kulumia voi paikkailla Saphirin Renovatrice -peiteaineella. Muu asu kirppikseltä✨
.
.
#arkivéatelier 
#garmentcare
#leathercare
#apcbag 
#2ndhand
  • Nyppyinen neule + kiiltävä asuste = just hyvä viikonloppuasu🌻
.
.
Ei meilläkään aina ole jokainen osa asusta huippuunsa hiottu ja kiillotettu, mutta siitä yleensä syntyykin mielenkiintoinen yhdistelmä 🌝
.
.
Ajatuksia tästä nyt uuden artikkelin muodossa saitilla >> ARKIVEATELIER.COM
.
.
#arkivéatelier 
#garmentcare
#vintageknit
#weekendmood
  • Pitkään etsimäni jokapaikan jakku löytyi ystäväni vaatekaapista (hän taas oli löytänyt jakun Kierrätyskeskuksesta). Vaikkakin tämä on 100% polyesteria, tuntuu se silti miellyttävältä päällä, eikä hiosta tai sähköisty. Ja ollut joka päivä päällä viimeisen viikon ajan ilman lepopäiviä (hups)
.
.
Enemmän vaatteiden ja tavaroiden vaihtamis/lainaamis -tapahtumia kavereiden kesken! On niin kiva nähdä, miten suhteellisen lyhyessä ajassa vaihtoehtoja uuden ostamiselle ja ylipäätään ostamiselle on tarjolla enenevissä määrin - ja että ne oikeasti ovat yhtä houkuttelevia vaihtoehtoja ✨🌻 /Jenna
.
.
#arkivéatelier 
#sustainablestyle
#2ndhandjacket 
#andiata 
#madeinfinland
  • Töihin paluuta lomien jälkeen voi helpottaa luottolaukun tai -kenkien huoltaminen edellisenä iltana🌝
.
.
Nopea tie freesimpään lookiin tapahtuu pyyhkimällä pinta ensin kostealla liinalla, minkä jälkeen värittömän hoitoaineen levitys ja lopuksi harjaus harjalla✨
.
.
• Laukuille: Saphir Leather Lotion tai Universal Cream (todella ohuille nahoille Nappa Balm) + pehmeä nahkaharja
• Kengille Saphir Renovator, Leather Lotion tai Universal Cream + kenkäharja
.
.
Psst, kaikkia Saphirin tuotteita saatavilla jälleen kauppamme puolelta ARKIVEATELIER.COM/KAUPPA
.
.
#arkivéatelier 
#garmentcare
#shoecare
#leathercare
#bagspa
Sulje valikko
×

Cart