Joulukuussa Helsingin keskustassa kaksi viikkoa

Kämp Garden 

9–22.12.2019

Kämp Galleria 2. kerros Pohjoisesplanadi 33 Helsinki

24 x Hyvä idea

Kokosimme yhteen parhaaksi toteamamme vinkit talvi- ja juhlakauteen ja jaoimme ne kolmeen artikkeliin.
24 kiirettä, juhlavalmistautumista ja asukriisiä helpottavaa ideaa á la Arkivé:

Vaali vanhaa

Mitä kaapista löytyy? Näkökulmia vanhojen vaatteiden uudelleen löytämiseen.

Vaate kuvastaa keitä olemme ja korostaa kauneuttamme. Vaate kulkee mukanamme joka päivä ja kantaa mukanaan muistoja meille merkityksellisistä hetkistä. Me haluamme pitää vaatteistamme huolen.

Kaikki tuotteemme nyt saatavilla Arkivén lahjapakkauksella. 

Hoito-ohjeita

Olemme juuri päivittäneet alla olevat hoito-ohjekokonaisuudet, jotta nahkatuotteiden hoitaminen kotona voisi olla helpompaa.

arkive-laukut.066

Nahkalaukut ja -asusteet: Tyypillisimmät pintanahat

Ohjeita tyypillisimpien nahkalaukuissa, -asusteissa ja -vaatteissa käytettävien pintanahkojen hoitoon.

arkive-laukut.077

Nahkalaukut ja -asusteet: Nappa- ja aniliininahat

Nappa- ja aniliininahkaisten laukkujen, asusteiden ja vaatteiden hoitoon voi soveltaa samoja ohjeita.

Arkive.Setti.3.04_crop

Erilaisten nahkatyyppien tunnistaminen

Kerromme, minkälaisia ominaisuuksia erilaisilla nahoilla on ja mitä on hyvä ottaa huomioon niitä huollettaessa.

Arkivéssa nautitaan raikkaasta tuoksusta vaatekaapissa, nypyttömistä paidoista ja hyvin huolletuista kengistä. Otamme oppia herrasmiehiltä ja inspiroidumme kahvilan viereisessä pöydässä istuvan rouvan eleganssista.

Kirjoituksia vaihtuvista aiheista

Maria

”Vaatekaappini on hyvin pieni, mutta vastaa tarpeisiini paremmin kuin koskaan. Tyylikokeilujen jälkeen olen oppinut, että vaatteissa laatu ja käytännöllisyys on minulle vaihtelua tärkeämpää. En ikinä kyllästy valkoisen silkkipaidan ja tummien prässihousujen yhdistelmään.”

Jenna

”Koen, että olen löytänyt oman tyylini, mutta olen silti kokeilunhaluinen uusien juttujen suhteen. Toivoisin, että useammat vaatemerkit alkaisivat tarjota vuokrauspalvelua tuotteilleen. Siihen asti vierailen mahdollisuuksien mukaan ystävieni vaatekaapeilla.”

Johanna

”Nautin runsaan vaatekaapin tuomasta valinnanvarasta. Selkeät kausivaatteet pakkaan aina kauden vaihtuessa kauniisti odottamaan omaa sesonkiaan. Kun vaatteet eivät ole hetkeen silmissä, ne tuntuvat kauden vaihtuessa taas kuin uusilta.”

Vertaamme vaatteiden ja kenkien huoltoa usein käsitöiden tekemiseen tai siivoukseen, sillä oman käden jälki on niin selvästi nähtävillä huolletussa tuotteessa – ikään kuin jotain uutta olisi yhtäkkiä syntynyt tyhjästä.

Kuvia, ajankohtaisia kuulumisia ja lyhyitä ohjevideoita

  • Näillä aineilla on helppo onnistua, joten ne ovat hyvä lahjaidea myös kokemattomalle kenkien hoitajalle. 🌿
.
.
Väritön Renovator-hoitoaine kosteuttaa, Creme Polish -hoitoaine uudistaa väriä ja antaa lisäsuojaa ja Pate de Luxe -vaha muodostaa suojaavan pinnan lukiten hoitavat aineet alleen.
.
.
Näiden kanssa samaan pakettiin sopivia tuotteita voisivat olla kaupastamme löytyvät Redeckerin kenkäharja tai Leather Soap -nahkasaippua. Omalla toivelistallamme on laadukkaat, puiset lepolestit!
.
.
#arkivéatelier 
#christmasmood 
#sustainablegifts 
#leathercare 
#shoecare
#saphirmedailledor
  • ✨Arkivén POP UP Kämp Gardenissa 9-22.12.✨
.
.
Tervetuloa ensi maanantaista lähtien piipahtamaan Arkivén kaksiviikkoiseen joulukiskaan🌿 Meidät löytää Kämp Gallerian 2. kerroksesta, liukuportaiden vierestä (kahvila Kuumaa vastapäätä).
.
.
Joulukiskassamme myymme kaikkia valikoimamme tuotteita sekä lahjakortteja, jotka voi käyttää tuoteostoihin tai huoltopalveluumme - kaikki lahjaksi tulevat pakkaamme tietysti Arkivén lahjapaketteihin odotellessa🌿
.
.
Olemme avoinna:
ma-pe 12-18
la 12-17
su 12-16
.
.
Tervetuloa!✨✨
.
.
#arkivéatelier 
#christmas
#popup
#sustainablegifts 
#kämpgarden 
#kämpgalleria
  • Puhumme usein materiaaleista, jotka ovat ”helposti huollettavissa”. Avaamme muunmuassa tätä ajatusta kertomalla lempivaatteistamme ja -materiaaleistamme, miksi ne toimivat hyvin meidän arjessamme sekä miten huollamme niitä.
.
.
Ensimmäisenä vuorossa Jenna
>> arkiveatelier.com
.
.
#arkivéatelier
#sustainablestyle 
#garmentcare
#shoecare
#lempivaate
  • ARKIVÉ 🖤 SAMUJI
.
.
Tulevana viikonloppuna pe 29.11.- la 30.11. vierailemme Samujin liikkeessä Kämp Gardenissa vaatehuollon ja rentouttavan joulunalustunnelmoinnin merkeissä.
.
.
Opetamme, kuinka pidät hyvän huolen omista Samujin neuleistasi ja nahkalaukuista sekä -asusteista. Annamme myös neuvoja ja välinesuosituksia muiden tuotteiden huoltamiseen. Paikan päältä voi ostaa kaikkia tuotteitamme.
.
.
Jaamme hyviä joululahjavinkkejä ja pakkaamme ne valmiiksi halutessasi.🌿 Piipahda yksin tai ystävän kanssa nauttimaan rauhallisesta joulunalustunnelmasta. Olemme paikalla perjantaina 29.11. klo 16-19 ja lauantaina 30.11. klo 12-16. Tapahtuma on osa Garden of Light -viikonloppua. Tervetuloa!
.
.
#arkivéatelier
#popup
#samuji
#christmasmood
#sustainablegiftideas
Sulje valikko
×

Cart