Viikon Tuote:
FAMACO Nahanhoitoaine 1931

Kauneudenhoitoa kengille ja laukuille.

Nahka toimii kuten iho – se tarvitsee kosteutusta ja suojaa kestääkseen ja säilyäkseen kauniina. Famacon ensiluokkaisen 1931-sarjan nahanhoitoaine tekee nämä kummatkin.

 

Tarjoamme FAMACO 1931 Nahanhoitoaineen 25% alennuksella 25.5.–1.6.

Satsaa hoitoaineeseen

Jos haluat päästä kenkien ja laukkujen huollossa mahdollisimman vähällä, kannattaa satsata laadukkaaseen ja monipuoliseen nahanhoitoaineeseen.

Laadukas nahanhoitoaine on tärkein tuote kaikenlaisten nahkatuotteiden hoidossa. Kosteutettu nahka pysyy kauniin värisenä ja kimmoisana, eikä se pääse halkeilemaan aktiivisessakaan käytössä.

FAMACON Nahanhoitoaine kannattaa säilyttää kaukana kylpyhuoneesta, ettei sitä tule käytettyä väärälle nahalle. 

Esteettisen minimalistin valinta

Famacon 1931 Nahanhoitoaine on koostumukseltaan kevyt, joten sitä voi käyttää monipuolisesti niin kengille, laukuille kuin nahkatakeillekkin. 

1931 Nahanhoitoaine sisältää pääosin luontaisia ainesosia. Pääraaka-aineisiin lukeutuvat mehiläisvaha, jojobaöljy ja seetripuuöljy. Kauniin purkin jättää mielellään esille, jotta siihen tulee tartuttua useammin.

Tutustu käyttöön Arkivén YouTubessa

Joko olet tutustunut Arkivén YouTube-kanavaan? Kanavaltamme löydät ohjeet muun muassa Nahkatakin ja Marimekon Karla-laukun huoltoon. Ohjevideoilla käytämme Famacon 1931 Nahanhoitoainetta. 

Kuvat: Päivi Mäkelä

Kommentoi