Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautuksesta perimme 12 euroa. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia uutta vastaavia, avaamattomia, käyttämättömiä sekä myyntikelpoisia tuotteita.


Virhetilanteet

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Virheilmoituksen saatuamme neuvottelemme asiakkaan kanssa sopivasta ratkaisusta. Ilmeisessä virhetapauksessa emme peri palautuskuluja. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi 14 päivän kuluessa palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta: mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@www.arkiveatelier.com


Ohjeet palautukseen

  • Ilmoita palautuksesta asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@www.arkiveatelier.com. Asiakaspalvelumme antaa sinulle palautustunnuksen, joka esitetään palautuksen yhteydessä Postissa.
  • Pakkaa tuotteet samaan pakkaukseen, missä ne sait. Käytä tarvittaessa lisämateriaalia.
  • Kirjoita pakettiin palautusosoite: Eteläinen Hesperiankatu 16A, as 24, 00100 Helsinki ja vastaanottajaksi Arkivé Atelier Oy.
  • Toimita pakkaus lähimpään Postin toimipisteeseen ja esitä virkailijalle antamamme palautustunnus.