Uusi brändi:
PURE POLISH

100% luonnollista nahkakenkien hoitoa

Raikkaat tuulet puhaltavat nyt Oregonista Yhdysvalloista, missä Pure Polish on tehnyt lähes mahdottomasta mahdollista.

 
Arkivén Maria on etsinyt pitkään laadukasta 100% luonnollista vaihtoehtoa nahkakenkien hoitoon. Erityisen haastavaa on ollut löytää tasokkaita värillisiä kenkävoiteita ja -vahoja. Pure Polish on nyt läpäissyt Arkivén tiukan seulan ja tuo valikoimaamme todellista luonnonkosmetiikkaa nahkakenkien hoitoon.

Pure Polishin puhtaat nahkakenkien hoitotuotteet valmistetaan käsityönä hedelmä- ja pähkinäöljyistä, luonnollisista vahoista, maamineraaleista ja savesta. 

 

 

Pure Polish on turvallinen myös lasten nahkakengille. Käytä sitä silloin, kun haluat valita 100% luonnollista, ekologista, biohajoavaa ja myrkytöntä. 

 

 

Ja mikä parasta: Pure Polishin tuotteissa ei ole perinteisille kenkälankeille ominaista pistävää tuoksua, vaan tuotteet tuoksuvat niin hedelmäisen raikkaalle, että niitä tekisi mieli levittää iholle. Voit huomata silmissä, kuinka nahkakenkäsi nauttivat Pure Polishista. 

Pure Polish on erityisen hyvä valinta kesäsandaaleihin, jotka ovat toistuvasti kosketuksissa ihosi kanssa. Pure Polish on turvallinen ja haitta-aineeton myös huoltoa tekevälle.

Pure Polish, FAMACO ja Saphir

Arkivén valikoimassa FAMACO ja Saphir tarjoavat ranskalaista luksusta klassiseen nahanhoitoon.

Näillä ranskalaisilla klassikkobrändeillä on pitkät perinteet syvällä premium -tuotteiden hoidossa, ja niillä voidaan kunnostaa vaativankin hoidon tarpeessa olevia tuotteita esimerkiksi runsaspigmenttisten nahkamaalien tai erityisen kevyiden hoitoaineiden avulla.

Jos kuitenkin kaipaat juuri nahkakenkiesi hoitoon 100% luonnollisen vaihtoehdon, on Pure Polish sinua varten. Huoltopakkiasi voit täydentää FAMACOn ja Saphirin laajalla valikoimalla, josta löydät kaiken muun tarvittavan vaikkapa laukuille, nahkatakeille sekä mokkakengille. 

Pure Polishin kenkävoidevalikoimasta löydät 12 herkullista väriä. Värit luodaan maamineraalipigmenteillä. 

Valikoima

1. Puhdistava hoitoaine

Puhdistava hoitoaine on Pure Polishin 2 in 1 Best Seller, joka tekee nahkakenkien huollon helpoksi. Erillisen puhdistus- ja hoitoaineen sijaan voit puhdistaa ja hoitaa kenkäsi yhdellä tuotteella!
 

2. Kenkävoide

Pure Polishin kenkävoide on monitoimituote nahkakenkien hoitoon, joka hoitaa nahkaa, korjaa väriä ja suojaa kevyesti. Valitse tämä tuote, kun haluat päästä kenkien huollossa mahdollisimman helpolla!

3. Kenkävaha

Pure Polish -kenkävahaa käytetään nahkakenkien kärki- ja kantaosien lisäsuojaukseen. Kenkävaha suojaa paitsi kosteudelta ja lialta myös kolhuilta ja naarmuilta sekä tuo kenkiin kauniin lisäkiillon.

+ Tuotesetit

Olemme tehneet työn puolestasi ja parittaneet Pure Polishin -tuotteet niille sopivilla työvälineillä. Voit valita setin kahdessa koossa: S tai M

S-setti sisältää monitoimisen kenkävoiteen sekä kenkäharjan ja levitysliinan. Valitse tämä setti, jos haluat päästä kenkien huollossa mahdollisimman helpolla.

M-setti sisältää kaikki kolme Pure Polishin tuotetta sekä kenkäharjan ja levitysliinan. Valitse tämä setti, jos olet innokas kenkien huoltaja ja haluat pitää nahkakengistäsi parhaan mahdollisen huolen 

Pure Polishista tulee hyvä olo ja hyvä mieli – kokeile itse!

Kommentoi