Uusi brändi:
JASON MARKK

Premium-hoitotuotteita tennareille ilman vahvoja kemikaaleja

Rakkaudesta tennareihin, luontoon ja hyvinvointiin

JASON MARKK on enemmän kuin tennarien hoitotuotteita. Brändi edustaa kokonaista ajattelutapaa – kulttuuria –, jonka keskiössä on huolenpito elämän kaikilla osa-alueilla.

 

Our vision is to foster a culture of care in wearables, self, community, and planet. 

 

Jason Markkin missio on kehittää tuotteita, jotka ovat paitsi tehokkaita, myös vastuullisia. JASON MARKK -tuotteet eivät sisällä vahvoja kemikaaleja ja puhdistusaineet ovat jopa 99% biohajoavia. 

JASON MARKK Repel Spray -suojasuihke on vesipohjainen ja kaasuton, joten sitä voi käyttää jopa sisätiloissa.

Monipuolisia All in One-tuotteita

Kuten tiedämme, tennareissa on usein monia erilaisia materiaaleja, mikä voi aiheuttaa huollon ja puhdistuksen kannalta päänvaivaa.

JASON MARKK tarjoaa tähän ratkaisun, sillä brändin tuotteet käyvät monipuolisesti kaikille materiaaleille. Voit siis huoletta puhdistaa yhdellä puhdistusaineella tennarit, joissa on vaikkapa mokkaa, nahkaa ja kangasta. Samaa puhdistusainetta voit käyttää myös vaikkapa reppujen tai autonpenkkien puhdistamiseen.

Jason Markkin puhdistusainevalikoimasta löydät tehokkaan Premium Deep Cleaning Solution -puhdistusaineen sekä helppokäyttöisen Ready to Use Foam -puhdistusvaahdon

JASON MARKK Quick Wipes -liinoja voi käyttää kenkien lisäksi esimerkiksi laukkujen ja  nahkahuonekalujen puhdistukseen. Yksittäispakattu liina kulkee helposti mukana laukussa tai taskussa.

Premium Brush on JASON MARKK –puhdistusaineiden paras kaveri. Harjaamalla saat parhaan tehon puhdistusaineista sekä pääset helposti käsiksi ahtaisiinkin koloihin.

Ruohonjuuritasolta maailmanlaajuiseksi menestysbrändiksi

JASON MARKK sai alkunsa perustaja Jason Mark Angsuvarnin rakkaudesta tennareihin – ja erityisesti kiinnostuksesta tennariensa puhtaanapitoon sekä käyttöiän maksimoimiseen.

Brändin perustamisen aikaan 2000-luvun alussa markkinoilla ei ollut tarjolla kunnollisia tuotteita tennarien puhdistukseen, joten Jason käytti puhdistukseen vahvoja kodinpuhdistusaineita.

Pikkuhiljaa ajatus laadukkaista ja luonnonmukaisista tennarien puhdistusaineista alkoi elää Jasonin mielessä – se oli alku JASON MARKK -brändille.

Kasvit ja viljely ovat perustaja Jason Angsuvarnin sydäntä lähellä. Hän kompostoi perheensä ruuantähteet ja käyttää syntyneen mullan viljelyyn. (kuvat: coveteur.com)

Jason lanseerasi ensimmäisen JASON MARKK -tuotteen vuonna 2007. Hän pyöritti brändiä ensimmäiset kolme vuotta vanhempiensa kotoa käsin – jalostaen brändiä ja tuotteita sekä luoden kontakteja.

Vuosien saatossa JASON MARKK on kasvanut kansainvälisesti ylistetyksi kulttibrändiksi, jonka aito arvopohjainen henki on kerännyt ympärilleen omistautuneen kannattajajoukon ympäri maailmaa.

Tänä päivänä Jason Markkia myydään yli 5000 liikkeessa ympäri maailmaa sekä arvostetuissa verkkokaupoissa kuten Mr. Porter, Openin Ceremony ja Nordstrom. Jason Markk on tehnyt yhteistyötä brändien kuten Nike, Barneys ja J.Crew kanssa.

Jason Markkilla on lippulaivamyymälä sekä huoltopalvelu Los Angelesissa, Lontoossa ja Tokiossa. (kuvat: Frameweb.com)

World’s First Drop-Off Shoe Care Service

Vuonna 2014 JASON MARKK perusti maailman ensimmäisen tennarien huoltopalvelun sekä avasi ensimmäisen lippulaivaliikkeensä Los Angelesin historialliselle Little Tokyon alueelle. Vuotta myöhemmin brändi avasi Lontoon Carnaby Streetille toisen huoltopalvelun ja lippulaivaliikkeen. 

Vuosien varrella liikkeistä on muodostunut paikallisten lenkkariyhteisöjen olohuoneita, joissa viihdytään huollon ja huolenpidon merkeissä. Tänä vuonna brändi avasi kolmannen lippulaivaliikkeensä Tokioon.

JASON MARKK Repel Spray -suojasuihkeeseen voi ostaa täyttöpullon.

The RE:FILL -program

Muovisaaste on valtava globaali ongelma. Erityisen haastava ongelma on Jason Markkin kotivaltiossa Yhdysvalloissa.

USA on maailman suurin muovisaasteen lähde eivätkä Yhdysvaltain sisäiset kierrätysjärjestelmät kykene käsittelemään muovijätettä sen monimuotoisuuden ja suuren määrän vuoksi. Yhdysvalloissa kierrätykseen päätyy vain murto-osa yhdysvaltalaisten kotitalouksien muoviroskasta.

Kantaakseen kortensa kekoon JASON MARKK on lanseerannut oman The RE:FILL -konseptin. Brändi tarjoaa liikkeissään täyttömahdollisuuden puhdistusaineilleen alennettuun hintaan.

Tämän lisäksi JASON MARKK on kehittänyt suositulle Repel-suojasuihkeelleen täyttöpakkauksen.

Ensimmäinen kuva: Premium Deep Cleaning Solution on Jason Markkin best seller.

Toinen kuva: Yksittäispakatut Quick Wipes -puhdistusliinat kulkevat helposti mukana. 

Best Sellers

Premium Deep Cleaning Solution

Saammeko esitellä sneaker-kansan ylistämän kulttituotteen! 99% biohajoava puhdistusaine sopii kaikille materiaaleille ja riittää jopa 200 kenkärille.

Tuote puhdistaa tehokkaasti likaa, samalla kun sen sisältämät luonnolliset öljyt hoitavat materiaalia ja pidentävät kenkien käyttöikää.

Vinkki: Kokeile myös laukuille, huonekaluille, vaatteille, hatuille tai vaikkapa auton penkkien puhdistukseen!

Repel Spray

Vesipohjainen ja kaasuton Repel Spray -suojasuihke suojaa tennarisi Suomen vaihtelevilta sääolosuhteilta. Repel Sprayllä suojaat myös reput ja laukut.

Repel Spray- suojasuihkeeseen on saatavilla täyttöpakkaus.

Quick Wipes

Sanoiko joku, että kenkien puhdistus on työlästä?

Yksittäispakatut liinat kulkevat helposti mukana ja niillä puhdistat nopeasti niin katupölyn kuin lounasroiskeet.

Tarjoamme ILMAISEN TOIMITUKSEN kaikkiin JASON MARKK -tuotteita sisältäviin tilauksiin 26.5. –5.6.

Kommentoi