Uusi brändi: FAMACO

Ranskassa valmistettuja kenkien- ja nahanhoitotuotteita 90 vuoden kokemuksella.

FAMACO on pitkän linjan ranskalainen perheyritys, jonka tuotteet – ja ennen kaikkea niiden kaunis ilme – on hurmannut meidät täysin viimeisten kuukausien aikana! 

Iloisina ja ylpeinä saamme samalla viimein paljastaa, että Arkivé Atelier toimii nyt myös Famacon Suomen maahantuojana! Saatat siis pian törmätä näihin kauniisiin tuotteisiin myös kotipaikkakuntasi putiikeissa!

FAMACO 

Perheyritys kolmannessa sukupolvessa

FAMACO on ollut keskeinen toimija kenkien- ja nahanhoidon saralla jo 30-luvulta lähtien ja lukeutuu edelleen Ranskan tunnetuimpiin hoitotuotteiden valmistajiin.

Mr Frédéric Pfirter perusti Famacon vuonna 1931. Hän oli aina arvostanut laadukkaita kenkiä ja pitänyt nahkaa materiaalina suuressa arvossa. Hän koki, että kallisarvoinen materiaali ansaitsi arvoisensa laadukkaat huoltotuotteet – syntyi FAMACO.

 Audrey, Alain ja Bruno Pfirter. 

Vuonna 1974 Mr Frédéric Pfirterin poika Alain astui yrityksen johtoon vain 24 vuoden ikäisenä. 

Alainilla olisi ollut edessään lupaava ura rahoitusalalla, mutta hän koki tärkeämpänä jatkaa isänsä perintöä. Vuonna 2012 Famaco siirtyi kolmannelle sukupolvelle, kun Alainin tytär Audrey Pfirter siirtyi Famacon johtoon veljensä Brunon kanssa.

Audreyn tausta pankki- ja rahoitusalalla yhdistettynä Brunon markkinointi- ja myyntiosaamiseen on kääntänyt Famacon historiassa jälleen uuden sivun uudistuneen brändi-ilmeen ja kansainvälistymisen muodossa. Tänä päivänä Famacolla on yli 1800 asiakasta ympäri maailmaa.

Kasvusta ja vuosikymmenistä huolimatta Famacon tuotteissa huokuu edelleen Mr Frederic Pfirterin klassinen kädenjälki – nyt Audreyn ja Brunon modernilla kädenjäljellä päivitettynä.

Famacon “reseptit” kehitetään edelleen perinteisellä tavalla sammioissa. 

Ainutlaatuinen osaaminen

Famacon tuotteissa yhdistyvät pitkät perinteet, vankka osaaminen sekä nykypäivän teknologia. Oman tuotelinjansa lisäksi Famaco kehittää tuotteita myös lukuisille arvostetuille kenkä- ja nahka-asustemerkeille, minkä ansiosta heidän osaamisensa ja ymmärryksensä nykypäivän nahkatuotteista on äärimmäisen laaja, ainutlaatuinen ja ajankohtainen.

Famacon huoltoaineet valmistetaan edelleen Ranskassa Pariisin läheisyydessä, Châtillonin ja Morangisin kunnissa. Vaikka tuotteet tuotetaan teollisissa olosuhteissa, kehitetään “reseptit” edelleen perinteisellä tavalla. Osa Famacon tuotekehitysspesialisteista on työskennellyt Famacolle jopa 30 vuoden ajan.

Service is the heart of the Famaco

Nöyrä palvelualtis asenne on aina ollut avainasemassa kaikessa Famacon toiminnassa. Isänsä perintöä jatkaen Audrey ja Bruno matkustavat edelleen ympäri maailmaa esitellääkseen itse perheyrityksensä tuotteita asiakkailleen. Odotamme innolla Audreyn ja Brunon vierailua Suomessa ja toivomme pian ehtivämme vierailulle Ranskaan!

Kuvat: FAMACO, leatherfashiondesign.fr, pointure-magazine.com

Voit nyt ennakkotilata Famacon tuotteita!

Ensimmäiset Famacon tuotteet saapuvat varastollemme ensi viikolla. Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikkiin Famacon tuotteita sisältäviin tilauksiin ❤︎

Kommentoi