Olemme rakentaneet Arkivésta viimeisten kuukausien aikana täysin uudistuneen vaatteiden ja jalkineiden hoitoon keskittyneen tietoarkiston ja verkkokaupan.

Ryppyisen kauluspaidan silittäminen jälleen rapeaksi voi pelastaa asukriisin tilanteessa, jossa kaapissa tuntuu roikkuvan ”vain ne samat vanhat ja tylsät vaatteet”. Hoidon ja huollon kautta saavutettu uudistustemppu toimii myös vaikkapa loskan samentamiin kenkiin, nyppyiseen neuleeseen tai tunkkaiseen villakangastakkiin.

Meille vaatteiden ja kenkien huoltaminen on parhaimmillaan helppoa ja palkitsevaa tekemistä, joka opettaa arvostamaan ja katselemaan omaa vaatekaappia uudesta näkökulmasta. Toivomme, että uudistunut sivustomme innostaisi jokaista näkemään vaatekaappinsa uudessa valossa täynnä uusia mahdollisuuksia.

Uudessa Arkivéssa olemme kiinnittäneet erityistä huomioita hoito-ohjeiden johdonmukaisuuteen. Esimerkiksi johdantoteksteistä löydät aina tietoa, joka on tärkeää tietää ennen hoidon aloittamista. Johdantoteksteihin olemme pyrkineet tuomaan myös näkökulmia, jotka toivottavasti kannustaisivat huoltamaan myös vaikealta tuntuvia materiaaleja.

Hoito-ohjesivujen lopusta löydät aina ohjeeseen liittyvät tuotteet, jotka ovat saatavilla verkkokaupastamme. Verkkokauppamme valikoima laajenee sitä mukaa, kun löydämme kuhunkin käyttötarkoitukseen mielestämme parhaiten soveltuvan tuotteen. Tavoitteemme on laajentaa valikoimamme kattamaan kaikki, mitä tarvitaan vaatteiden ja kenkien huoltoon, hoitoon ja säilytykseen.

Artikkeleissa käsittelemme pääasiallisesti vaate- ja jalkinehuoltoon liittyviä teemoja, mutta rennommalla otteella. Kirjoitamme asioista, joista olemme kiinnostuneita, joita seuraamme itse ja jotka inspiroivat meitä.

Olemme uudistuneet, mutta edelleen alussa. Tietoarkistomme kasvaa materiaali ja vaateparsi kerrallaan. Kaikki aiheeseen liittyvä keskustelu, palaute ja kommentointi on enemmän kuin tervetullutta ja toivomme kuulevamme teistä pian!

– Maria, Jenna & Johanna

This Post Has 4 Comments

  1. Visuaalisesti kaunis kokonaisuus ja hyviä ohjeita! Innolla odotan jatkoa.

    1. Kiitos Outi! Merkitsee paljon kuulla nuo sanat sinun suustasi 🙂 Ihanaa syksyn alkua!

  2. Hei, todella informatiivinen sivusto, kiitoksia!
    Täytyykin siis tehdä kengille syyshuolto ja tarkistaa missä kunnossa villaneuleet ovat 🙂
    Jäin miettimään, miten hoidan neuleita, jotka ovat puoliksi villaa ja puoliksi puuvillaa. Voinko käyttää niihin villaneuleiden hoito-ohjeita?

    1. Kiitos kivasta palautteesta Minna! Puuvilla/villa sekoitteille voi soveltaa meidän villaneuleiden hoito-ohjeita 🙂

Kommentoi

Sulje valikko
×

Cart