Laukun vuorin puhdistus

25,00 35,00 

Huulipuna- ja meikkivoidetahroja, pölyä ja murusia saumojen välissä…

Arkivén vuorin puhdistus -palvelulla pääset eroon tuosta jokapäiväisestä näkymästä ja inspiroidut ehkä hankkimaan muutaman bag in bag -pussukan sotkun välttämiseksi jatkossa. Käytämme puhdistuksessa ainoastaan luontaisia puhdistusaineta ja korjaamme tarvittaessa myös pienet repeytymät vuorikankaassa.

Halutessasi voit lähettää meille ensin tiedustelun ja kuvan laukusta sähköpostitse. Voit myös pyytää tarjouksen useamman laukun käsittelystä. Osoite on: asiakaspalvelu@arkiveatelier.com

Palvelun voit antaa myös lahjakorttina ystävälle!

Hinta palvelulle määräytyy toimitustavan mukaan. Kassalla kokonaishintaan lisätään vielä palautustoimituksen maksu (lähilokero: 1,5€ / postitus: 3,9€). Valitse kassalla se toimitustapa, miten haluat laukun toimitettavan.

Näin palvelu toimii:

Lähilokero, Helsinki: Lähetämme sinulle tilauksen jälkeen Postin Helposti-koodin, jolla pakettiautomaatti avautuu. Pakkaa laukku kevyesti esimerkiksi kangaskassiin ja vie Kluuvin Kauppakeskuksen pakettiautomaattiin. Pakettiautomaatti sijaitsee Kauppakeskuksen 2. kerroksessa Carlings vaateliikkeen ja kampaamo Kluuvin Liiterin välissä. Osoite on: Aleksanterinkatu 9, 00100, Helsinki. Lähilokeropaketteihin ei tarvitse merkitä lähettäjän tai vastaanottajan tietoja.

Postitus: Pakkaa laukku esimerkiksi pahvilaatikkoon. Toivomme, että lähetyslaatikko olisi enintään 11cm korkea ja 36 cm leveä. Jos lähetyslaatikko on suurempi, ilmoitathan asiasta asiakaspalveluumme heti tilauksen jälkeen: asiakaspalvelu@arkiveatelier.com

Tilauksen ja mahdolliset lisätiedot saatuamme lähetämme Postin Helposti-koodin ja ohjeet postitusta varten. Merkitse paketin päälle omat tietosi sekä seuraavat tiedot:

Arkivé Atelier, Eteläinen Hesperiankatu 16A, 00100 Helsinki

Vastaanotettuamme laukun lähetämme arvioidun valmistumisajan.

Tyytyväisyystakuu: Palautamme rahasi, mikäli et ole tyytyväinen lopputulokseen tai emme pysty huoltamaan laukkuasi haluttuun kuntoon.

Jos palvelua ei ole saatavilla, voit tehdä varauksen osoitteeseen: asiakaspalvelu@arkiveatelier.com

Jos haluat ostaa palvelun lahjakorttina, lisää asiasta kommentti kassalla. Valitse toimitustapa lahjakortin saajan sijainnin tai tarpeiden mukaan.

Poista
Sulje valikko
×

Cart