Villakangastakin huolto

42,00 52,00 

Nukkainen ja eloton pinta… Ehkä edessä takin säilytykseen laittaminen? Pesula ei aina ole se ainoa vaihtoehto, vaan jo perusteellinen kuivaharjaus ja nukanpoisto tekee ihmeitä! Myös tahrat ovat usein poistettavissa ilman kemiallista pesua.

Arkivén huoltopalvelussa vanha takki saa uuden elämän ja pitkän talven palvellut takki perusteellisen käsittelyn ennen kesäteloille laittamista. Poistamme nukan ja pienet tahrat sekä viimeistelemme takin harjaamalla ja höyryttämällä pinnan kauttaaltaan. Harjaus laadukkaalla vaateharjalla puhdistaa materiaalin tehokkaasti ja venyttää kemiallisen pesun tarvetta – ellei kyseessä ole vaikea tahra tai pinttynyt tummentuma.

Halutessasi voit lähettää meille ensin tiedustelun ja kuvan takista sähköpostitse. Voit myös pyytää tarjouksen useamman takin käsittelystä. Osoite on: asiakaspalvelu@arkiveatelier.com.

Palvelun voit ostaa myös lahjakorttina ystävälle!

Hinta palvelulle määräytyy toimitustavan mukaan. Kassalla kokonaishintaan lisätään vielä palautustoimituksen maksu (lähilokero: 1,5€ / postitus: 3,9€). Valitse kassalla se toimitustapa, miten haluat takin toimitettavan.

Näin palvelu toimii:

Lähilokero, Helsinki: Lähetämme sinulle tilauksen jälkeen Postin Helposti-koodin, jolla pakettiautomaatti avautuu. Pakkaa takki kevyesti esimerkiksi kangaskassiin ja vie Kluuvin Kauppakeskuksen pakettiautomaattiin. Pakettiautomaatti sijaitsee Kauppakeskuksen 2. kerroksessa Carlings vaateliikkeen ja kampaamo Kluuvin Liiterin välissä. Osoite on: Aleksanterinkatu 9, 00100, Helsinki. Lähilokeropaketteihin ei tarvitse merkitä lähettäjän tai vastaanottajan tietoja.

PostitusLähetämme sinulle tilauksen jälkeen Postin Helposti-koodin ja ohjeet postitusta varten. Pakkaa takki esimerkiksi muovikassiin ja sulje tiiviisti teipillä. Merkitse paketin päälle omat tietosi sekä seuraavat tiedot:

Arkivé Atelier, Eteläinen Hesperiankatu 16A, 00100 Helsinki

Vastaanotettuamme takin lähetämme arvioidun valmistumisajan.

Tyytyväisyystakuu: Palautamme rahasi, mikäli et ole tyytyväinen lopputulokseen tai emme pysty huoltamaan takkiasi haluttuun kuntoon.

Jos palvelua ei ole saatavilla, voit tehdä varauksen osoitteeseen: asiakaspalvelu@arkiveatelier.com

Jos haluat ostaa palvelun lahjakorttina, lisää asiasta kommentti kassalla. Valitse toimitustapa lahjakortin saajan sijainnin tai tarpeiden mukaan.

Poista
Sulje valikko
×

Cart