Valkaiseva tahrasuola – Ecodoo

8,95 

Ecodoon valkaiseva tahrasuola on nopeasti biohajoava ja myrkytön kolmen ainesosan ihme pyykin valkaisuun, kirkastukseen ja tahrojen poistoon. Kokeile harmaantuneelle tai kellastuneelle valkopyykille ja kirjopyykin kirkastukseen!

Vinkki kellastuneille kainaloille: Liota vaatetta vähintään 6h tahrasuolaliuoksessa (noin 5l vettä + 1–2rkl tahrasuolaa). Toista useita kertoja uudella liuoksella, kunnes kainalot ovat vaalenneet.

Tuotteen valkaiseva ja tahroja poistava vaikutus perustuu tuotteesta vapautuvaan aktiivihappeen. Aktiivihappi on erittäin ympäristöystävällinen ja myrkytön vaihtoehto sinnikkäiden tahrojen poistamiseen ja sopii siksi hyvin myös herkkäihoisille, lapsiperheille sekä allergikoille.

Valkaisevasta ominaisuudestaan huolimatta tahrasuola ei vie värillisenkään pyykin väriä vaan auttaa pitämään värit kirkkaana. Ethän kuitenkaan käytä tahrasuolaa säännöllisesti kirjopyykille tai liota kirjopyykkiä tahrasuolaliuoksessa.

Tuote ei sovellu herkkien materiaalien, kuten villan ja silkin pesuun.

Käyttö: Lisää 1-2 tl pyykinpesuaineen joukkoon tai tee vedestä ja tahrasuolasta tahna ja levitä sitä vain tahrakohdalle. Anna vaikuttaa 1-2 minuuttia ja huuhdo pois. Pyykin valkaisussa nosta annostelumäärä yhteen ruokalusikalliseen per koneellinen – vaikeiden tahrojen tai kellastuneiden vaatteiden kohdalla kahteen ruokalusikalliseen. Sekoita valkaisuaine pesujauheen tai nestemäisen pesuaineen joukkoon tai annostele pesupallossa suoraan rumpuun.

Vinkki harmaantuneelle tai kellastuneelle pyykille:
Lisää tahrasuolaa pesukoneeseen pesuaineen joukkoon, keskeytä pesuohjelma ja anna vaikuttaa muutama tunti. Pese ohjelma loppuun.

Tahrasuola sopii käytettäväksi myös astioiden pesussa – esimerkiksi pinttyneille tee- ja kahviastioille. Tee seos jauheesta ja vedestä ja anna vaikuttaa puhdistettavassa astiassa. Pese astia lopuksi normaalisti.

Ecodoo tahrasuola on 1% for the planet -järjestön tuote. Myyntituloista yksi prosentti ohjautuu ympäristötyöhön.

 

Varastossa

Lisätiedot

Valmistaja

Ecodoo

Ainesosat

Sodium Percarbonate, sodium carbonate, sodium citrat

Sertifikaatit

Ecocert

Muut ominaisuudet

Vegaaninen, kloorivapaa, biohajoava (hajoaa jo pesun aikana)

Pakkauskoko

350g

Varoitukset

Hapettava. Säilytettävä lasten ja kotieläinten ulottumattomissa. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Jos tuotetta joutunut silmiin, huuhdeltava silmiä vähintään 20 minuutin ajan vedellä ja otettava välittömästi yhteys lääkäriin ja näytettävä pakkaus tai etiketti. Jos tuotetta nielty, otettava välittömästi yhteys lääkäriin ja näytettävä pakkaus ja etiketti.

Valmistusmaa

Ranska

Saatat myös pitää...

  • Sappisaippua – Sonett