Nukkaleikkuri – Pilo No.1 Black

40,00 

Steamery Stockholm Pilo No. 1 -nukkaleikkurilla voi poistaa nukan materiaaleista, joille nukkakampa tai -kivi eivät sovi. Tällaisia materiaaleja ovat esimerkiksi college- ja trikoomateriaalit, pukukankaat sekä sileät viskoosi- ja puuvillaneulokset. Nukkaleikkuri voi tulla tarpeeseen myös sileiden, paljon tekokuituja sisältävien neulosten ja villakankaiden siistimisessä, sillä nukka on tekokuiduissa usein niin tiukasti kiinni, että se voi olla hellävaraisempi leikata leikkurilla kuin poistaa nukkakammalla tai -kivellä. Nukkaleikkuria voi käyttää myös tekstiilipäällysteisten huonekalujen kuten sohvien siistimiseen. Pörröisille ja tekstuurisille materiaaleille nukkaleikkuria ei tulisi käyttää, jottei leikkuri vahingoita materiaalin pintaa.

Steameryn omasta ohjeistuksesta poiketen emme pääsääntöisesti suosittele nukkaleikkuria villaneuloksille. Poikkeuksena kuitenkin hyvin sileitä villaneuloksia kuten esimerkiksi sileää merinovillaa voi siistiä varovasti myös nukkaleikkurilla.

Steamery Stockholm Pilo Fabric Shaver -nukkaleikkurissa on kolme korkealaatuista terää ja vahva ladattava moottori. Koneen leikkuupinta-ala on suurempi kuin useimmissa markkinoiden nukkaleikkureissa. Pilo-nukkaleikkuri ladataan mukana tulevalla USB-kaapelilla, jonka voi yhdistää esimerkiksi kännykän muuntajan kanssa. Laite puhdistetaan mukana tulevalla pienellä harjalla.

Nukkaleikkurin käyttö:
Tarkista ennen käsittelyä, ettei käsiteltävällä pinnalla ole langannousuja, jottei leikkuri leikkaa lankoja poikki. Langannousut voi painaa materiaalin kääntöpuolelle ompeluneulan tylpällä päällä. Levitä käsiteltävä vaate tasaisesti käsittelyn ajaksi. Hieman myötenantava alusta, kuten napakka tyyny tai pehmustettu silityslauta pitää materiaalin yleensä parhaiten paikoillaan käsittelyn ajan. Tue vaatetta toisella kädellä käsittelyn ajan ja liikuttele leikkuria materiaalin pinnalla. Älä paina leikkuria voimakkaasti materiaalia vasten.

 

Varastossa

Lisätiedot

Valmistaja

Steamery Stockholm

Takuu

1 vuosi

Käyttöaika

50min

Latausaika

5h

Teho

5W

Varustelu

USB-latauskaapeli, puhdistusharja, käyttöohje

Valmistusmaa

Kiina

Saatat myös pitää...