-20%

Hajuja poistava pyykinpesuaine, 750ml – Steamery

15,20 

Steameryn Odor Control -pyykinpesuaine on kehitetty poistamaan hajuja ja bakteereja jo 30 asteen pesulämpötilassa, joten se sopii erityisen hyvin esimerkiksi monille urheiluvaatteille, joille ei suositella pesua korkeissa lämpötiloissa. Samalla pesuaine säästää myös muita materiaaleja, sillä se neutraloi hajuja jo alemmissa lämpötiloissa. Odor Control -pyykinpesuaine sopii monipuolisesti myös esimerkiksi lakanoille, pyyhkeille ja alusvaatteille, joihin haluaa erityisen raikkaan ja hienostuneen seetripuun ja sitrushedelmien tuoksun.

Steameryn ympäristöystävälliset pyykinpesuaineet tekevät pyykinpesuhetkistä erityisiä pullojen tyylikkään ulkoasun sekä hienostuneiden tuoksujen ansiosta. Pyykkipäivinä kotona leijuu raikas, luonnollisen aromaattinen tuoksu. Stockholm Steameryn pesuaineet valmistetaan Tanskassa. Pesuaineet ovat hyvin riittoisia – yksi pullo riittää noin 12–25 koneelliseen pyykkiä riippuen alueesi veden kovuudesta ja pyykin määrästä. Steameryn pesuaineet ovat nopeasti biohajoavia, eivätkä ne sisällä zeoliittia tai väriaineita.

 

Varastossa

Lisätiedot

Valmistaja

Steamery Stockholm

Ainesosat

>10% Aqua, >10% Alcohol, C10-C18 Ethoxylated, 1-10%, Glycerin, 1-10% Sodium Laureth Sulfate, 1-10% Fatty Acids, C12-18 and C18-UNSATD, 1-10% Potassium Hydroxide, 0,1-1% Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, 0,1-1% Trisodium Dicarboxymethyl Alaninate, 0,1-1% Parfum, 0,1-1% Phenoxyethanol, 0,1-1% Sodium Lauroyl Sarcosinate, <0,1% Calcium Chloride, <0,1% Propylne Glycol, <0,1% Subtilisin, <0,1% Amalyse, -A, <0,1% Cellulase, <0,1% Lipase

Tuoksu

Sitrus, seetripuu

Koko

750ml

Käyttö

Sopii kone- ja käsinpesuun. Katso tarkemmat annosteluohjeet pullosta.

Pullon materiaali

Muovi

Pesuaineen valmistusmaa

Tanska

Pullon valmistusmaa

Kiina

Saatat myös pitää...