Silittävä vaatehöyrystin, Cirrus 3, Sand – Steamery Stockholm

170,00 

Tuote toimitetaan viikolla 23–24. Mahdolliset muut tilauksen tuotteet toimitetaan samassa lähetyksessä.

Mikäli haluat muut tuotteet toimitettavan aiemmin, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@arkiveatelier.com

Höyryttäminen on vaivaton ja hellävarainen tapa silottaa ryppyiset vaatteet. Höyrystimen kuuma höyry raikastaa vaatteita sekä tappaa bakteereja – ja auttaa näin pidentämään vaatteiden pesuväliä. Höyrytys tuo nopean ratkaisun myös polvipusseille!

Steameryn Cirrus No. 3 on höyrystimen ja silitysraudan hybridi. Laitteessa on erityinen silityslevy, joka kuumenee silitysraudan alinta tasoa vastaavaan lämpötilaan (140℃). Lämmin silityslevy parantaa höyryn laatua ja auttaa silottamaan vaatteet tehokkaammin kuin normaali höyrystin. Tämä energiatehokas vaatehöyrystin on Steameryn käsikäyttöisistä höyrystimistä paras ja siinä on myös tasaisin höyryn laatu. Laite tarvitsee toimiakseen ainoastaan 1000W ja on käyttövalmis jo 25 sekunnissa.

Cirrus No. 3 Iron Steamer -höyrystintä voi käyttää tavallisen höyrystimen tapaan pystyasennossa tai silitysraudan tapaan vaaka-asennossa, jos haluaa vaatteeseen silitetyn ilmeen. Laitteen mukana tulevan suojahansikkaan avulla on helppo silottaa sitkeimmätkin rypyt ja sitä voi käyttää apuna esimerkiksi kaulusten ja helmojen silottamisessa.

Vinkki: Höyrystintä voi käyttää myös kodintekstiilien, kuten verhojen silottamiseen!

Cirrus No.3 -vaatehöyrystintä voi käyttää kaikenlaisille tekstiilimateriaaleille, mutta kuumenevan silityslevyn vuoksi suosittelemme höyryttämään villaa sisältävät vaatteet kosteana. Kuivat villavaatteet voi kostuttaa helposti sumutepullolla ennen höyryttämistä. Pieni ja tyylikäs Cirrus No. 3 -höyrystin kulkee helposti mukana myös matkoilla ja sitä on ilo säilyttää kotona esillä, jotta siihen on aina helppo tarttua!

Höyrystimen hoito ja huolto:
Tyhjennä vesisäiliö käytön jälkeen ja anna laitteen jäähtyä. Käytä suukappaleen suojusta, aina kun laite ei ole käytössä estääksi pölyn pääsyn laitteen sisään. Laitteessa on automaattinen kalkinpoisto, joten erillistä kalkinpoistoa ei tarvitse tehdä.

Jos asut kovan veden alueella (hanavedessä paljon kalkkia), käytä laitteessa ainoastaan tislattua vettä pidentääksesi sen käyttöikää. Voit käyttää laitteeseen Steameryn omaa tislattua höyrytysvettä, hajustamatonta silitysvettä tai deionisoitua vettä (tunnetaan myös nimellä akkuvesi). Matkoilla Steamery suosittelee käyttämään laitteessa pullovettä, jos et ole varma alueen veden kovuudesta.

Psst. Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 95€ tilauksiin.

 

Varastossa

Lisätiedot

Valmistaja

Steamery Stockholm

Takuu

1 vuosi

Varustelu

Lämmönkestävä silityshansikas, suukappaleen suojus, käyttöohjeet

Valmiusaika

25 s

Automaattinen kalkinpoisto

Laitteelle ei tarvitse tehdä erillistä kalkinpoistoa.

Automaattinen virrankatkaisu

Laite sulkeutuu automaattisesti, kun se on ollut käyttämättä 30 min

Anti-puff -ominaisuus

Ominaisuus minimoi veden roiskumisen höryttämisen aikana.

Pysty- ja vaakasäilytys

Laitetta voi säilyttää vaakatasossa ja vankan pohjan ansiosta se pysyy pystyssä myös itsestään.

Vesitankin koko

90ml

Johdon pituus

2,3 m

Pistoke

EU-pistoke

Materiaalit

Lämmönkestävä PC (Polykarbonaatti), johdossa tekstiilipäällyste

Paino

0,86 kg

Mitat

24,65 x 14 x 8 cm

Virtalähde

1000 W

Jännite

220–240 V

Nimellistaajuus

50–60 Hz

Sertifikaatit ja merkinnät

CE, CB, ROHS, PSE, CQC, cTUVus

Valmistusmaa

Kiina

Saatat myös pitää...