Siivoussaippua – Fiini Naturally

13,90 

Suomessa valmistettu Fiini Naturally -siivoussaippua on ekologinen zero waste -vaihtoehto pyykinpesuun ja kaikkeen kodin siivoukseen! 

Pelkästään luonnollisista ainesoista valmistettu siivoussaippua on erittäin tehokas puhdistaja pinttyneemmällekin lialle ja turvallinen myös suihkeena käytettynä, sillä se ei sisällä vaarallisia kemikaaleja. Se sopii kaikille tavallisimmille kodin pinnoille puusta teräkseen ja lasista kaakeleihin.

Voit käyttää Fiini Naturally -siivoussaippuaa usealla tavalla:

  1.  Hiero saippuapalaa suoraan kosteaan liinaan ja siivoa normaaliin tapaan.
  2.  Vuole muutama lastu lämpimään veteen siivoussankoon tai suihkepulloon saadaksesi valmiin liuoksen. Suihkepullossa liuos säilyy n. 3-4 viikkoa.
  3.  Vuole muutama lastu tiskiveteen ja tiskaa normaaliin tapaan.

 

Pyykinpesu siivoussaippuaraasteella:

VIILEÄ KÄSINPESU (ALLE 40-ASTETTA): Kaada kuumaa vettä pesupalloon ja lisää pyykkiraastetta 1 ruokalusikallinen (10-15g). Sekoita ja anna liueta veteen. Pese vaate normaalisti käsin tekemälläsi pesuaineella.

20-40 ASTEEN KONEPESU: Kaada kuumaa vettä pesupalloon ja lisää 1 ruokalusikallinen pyykkiraastetta. Sekoita ja anna liueta veteen. Laita pesupallo koneen rumpuun.

60-95 ASTEEN KONEPESU: Annostele 1 ruokalusikallinen (10-15g) pyykkiraastetta koneen pesuainelokeroon. Raastetta voi laittaa 2-3 lusikallista, jos pyykki on todella likaista ja rasvaista, tai peset isoja koneellisia.

 

Poista

Lisätiedot

Valmistaja

Fiini Naturally

Ainesosat

30%< saippua. Sodium cocoate (saippuoitu kookosrasva), allergeeniton tuoksuöljy

Pakkauskoko

130g

Valmistusmaa

Suomi

Saatat myös pitää...