Saphir Universal Cream – Hoitoaine nahalle

15,00 

Saphir Universal Cream -hoitoaine on valikoimamme monikäyttöisin ja tärkein aine pintanahan hoitoon. Tätä samaa hoitoainetta voi käyttää nahkakengille, -laukuille, -asusteille ja -vaatteille. Helposti levittyvä koostumus on omiaan myös suurempien pintojen, kuten esimerkiksi nahkatakkien käsittelyyn. Universal Cream -hoitoaine ravitsee ja kosteuttaa nahkaa, tasoittaa väriä, kulumia ja naarmuja sekä luo nahan pintaan kauniin kiillon ja kevyen suojan. Vinkkejä Saphir Universal Cream -hoitoaineen käyttöön voit lukea täältä

Tärkein rinnakkaistuote hoitoaineelle on harja – kengille kenkäharja ja muille nahka-asusteille pehmeämpi nahkaharja. Harjaus aktivoi hoitoaineen, poistaa tahmaisuuden ja sameuden nahasta sekä palauttaa kiillon takaisin nahan pintaan.

Käyttö kengille: Harjaa irtolika ja pöly kenkäharjalla ja puhdista kengät tarvittaessa perusteellisesti nahkasaippualla. Kevyen pintalian voi pyyhkiä kostealla puuvillaliinalla. Anna kenkien kuivua ennen hoitoaineen levitystä niin kauan, että nahka on täysin kuiva. Kostealla pyyhittäessä kuivuminen vie noin viisi minuuttia. Perusteellisen puhdistuksen jälkeen kenkien annetaan kuivua kauemmin. Annostele hoitoainetta pehmeälle puuvillaliinalle tai vaahtomuovisienelle – esimerkiksi puhtaalle pesusienen palalle. Hoitoaine kannattaa levittää pullon kärjellä tasaisesti työvälineelle ennen kuin alat levittää hoitoainetta nahalle. Levitä hoitoaine kengille pyöriviä liikkeitä suosien. Levitys on hyvä aloittaa pienistä yksityiskohdista ja käydä kengät läpi osio kerrallaan. Anna hoitoaineen vaikuttaa noin viisi minuuttia ja harjaa pinta kauttaaltaan kenkäharjalla. Käsittele kengät tarvittessa kenkävoiteella ja suojaa ne lopuksi kenkävahalla.

Käyttö nahkalaukuille, -asusteille ja -vaatteille: Harjaa pintalika nahkaharjalla ja puhdista nahka tarvittaessa perusteellisesti sopivalla nahan puhdistusaineella. Kevyen pintalian voi pyyhkiä kostealla puuvillaliinalla. Anna nahan kuivua ennen hoitoaineen levitystä niin kauan, että se on täysin kuiva. Kostealla pyyhittäessä kuivuminen vie noin viisi minuuttia. Perusteellisemman puhdistuksen jälkeen nahan annetaan kuivua kauemmin. Annostele hoitoainetta pehmeälle puuvillaliinalle tai vaahtomuovisienelle – esimerkiksi puhtaalle pesusienen palalle. Hoitoaine kannattaa levittää pullon kärjellä tasaisesti työvälineelle ennen kuin alat levittää hoitoainetta nahalle. Levitä hoitoaine käsiteltävälle pinnalle pyöriviä liikkeitä suosien. Levitys on hyvä aloittaa pienistä yksityiskohdista ja käydä huollettava tuote läpi kappale kerrallaan. Anna hoitoaineen vaikuttaa noin viisi minuuttia ja harjaa pinta kauttaaltaan nahkaharjalla. Tummille sävyille hoitoaineen tuoma suoja on riittävä, mutta vaaleille sävyille on hyvä lisätä erillinen suojasuihke. 

Saphir Universal Cream -hoitoaineen voi hankkia myös Arkivé-hoitotuotesetin osana.

 

Varastossa

Lisätiedot

Pääainesosat

mehiläisvaha, lanoliini, jojobaöljy

Koko

125 ml

Merkki

Saphir

Valmistusmaa

Ranska

Saatat myös pitää...