Saphir Universal Cream – Hoitoaine nahkalaukuille, -kengille, -asusteille ja -vaatteille

13,00 

Saphir Universal Cream -hoitoaine on tuotteena hyvin samankaltainen kuin Saphir Leather Lotion -hoitoaineTuotteet kuitenkin eroavat raaka-aineiden osalta hieman toisistaan. Saphir Universal Cream ei esimerkiksi sisällä minkkiöljyä, kuten Saphir Leather Lotion.

Saphir Universal Cream on monivaikutteinen hoitoaine pintanahkaisten laukkujen, kenkien, asusteiden ja vaatteiden hoitoon. Hoitoaine ravitsee, korjaa pieniä naarmuja ja kulumia sekä suojaa kevyesti nahkaa ja antaa sille kauniin kiillon. Helposti levittyvä koostumus on omiaan myös suurempien pintojen käsittelyyn. Saphir Universal Cream sopii tyypillisimmille pintanahoille. 

Tee näin: Annostele hoitoainetta puuvillaliinalle tai puhtaalle pesusienen palalle. Hoitoaine kannattaa levittää pullon kärjellä tasaisesti työvälineelle ennen kuin alat levittää hoitoainetta nahalle. Levitä hoitoaine käsiteltävälle pinnalle pyöriviä liikkeitä suosien. Levitys on hyvä aloittaa pienistä yksityiskohdista ja käydä huollettava tuote läpi kappale kerrallaan. Tummille sävyille hoitoaineen tuoma kevyt suoja on yleensä riittävä, mutta vaaleille sävyille on hyvä lisätä suojasuihke. Anna hoitoaineen vaikuttaa noin 5 minuuttia ja kiillota harjaamalla pinta kauttaaltaan nahkaharjalla.

 

Varastossa

Lisätiedot

Pääainesosat

mehiläisvaha, lanoliini, jojobaöljy

Koko

125 ml

Merkki

Saphir

Valmistusmaa

Ranska

Saatat myös pitää...

Sulje valikko
×

Cart