Saphir Universal Cream – Hoitoaine nahalle

15,00 

Saphir Universal Cream -hoitoaine on valikoimamme monikäyttöisin ja tärkein aine pintanahan hoitoon. Tätä samaa hoitoainetta voi käyttää nahkakengille, -laukuille, -asusteille ja -vaatteille. Helposti levittyvä koostumus on omiaan suurempien pintojen, kuten esimerkiksi nahkatakkien käsittelyyn. Universal Cream -hoitoaine ravitsee ja kosteuttaa nahkaa, tasoittaa väriä, kulumia ja naarmuja sekä luo nahan pintaan kauniin kiillon ja kevyen suojan. Vinkkejä Saphir Universal Cream -hoitoaineen käyttöön voit lukea täältä

Tärkein rinnakkaistuote hoitoaineelle on harja – kengille kenkäharja ja muille nahka-asusteille pehmeämpi nahkaharja. Harjaus aktivoi hoitoaineen, poistaa tahmaisuuden ja sameuden nahasta sekä palauttaa kiillon takaisin nahan pintaan hoitoaineella käsittelyn jälkeen. Hoitoaineen levitykseen paras työväline on vaahtomuovisieni. Pehmeä ja myöten antava sieni auttaa annostelemaan hoitoaineen tasaisesti ja tasaa nahkaan levityksen aikana kohdistuvaa painetta. Vaahtomuovisieni auttaa myös pääsemään käsiksi ahtaisiin kohtiin, kuten saumoihin ja kenkien reunoksiin.

Käyttö kengille: Irrota mahdolliset nauhat ja avaa soljet. Harjaa irtolika ja pöly kenkäharjalla ja puhdista kengät tarvittaessa perusteellisesti nahkasaippualla. Kevyen pintalian voi pyyhkiä kevyesti kostutetulla luonnon merisienellä, vaahtomuovisienellä tai pehmeällä puuvillaliinalla. Luonnon merisieni on hellävaraisuutensa ansiosta puhdistukseen paras työväline ja se liukuu nahalla erityisen hyvin.

Anna kenkien kuivua ennen hoitoaineen levitystä niin kauan, että nahka on täysin kuiva. Kostealla pyyhittäessä kuivuminen vie noin viisi minuuttia. Perusteellisen puhdistuksen jälkeen kenkien annetaan kuivua kauemmin.

Annostele hoitoainetta vaahtomuovisienelle tai pehmeälle puuvillaliinalle. Hoitoaine kannattaa levittää pullon kärjellä tasaisesti työvälineelle ennen kuin alat levittää sitä nahalle. Levitä hoitoaine kengille kevyin pyörivin liikkein. Levitys on hyvä aloittaa pienistä yksityiskohdista ja käydä kengät läpi osio kerrallaan. Anna hoitoaineen vaikuttaa noin viisi minuuttia ja harjaa pinta kauttaaltaan kenkäharjalla. Käsittele kengät tarvittaessa kenkävoiteella ja suojaa ne lopuksi kovavahalla.

Käyttö nahkalaukuille, -asusteille ja -vaatteille: Irrota käsiteltävästä tuotteesta erilleen mahdolliset irtoavat osat ja avaa soljet. Harjaa pintalika nahkaharjalla ja puhdista nahka tarvittaessa perusteellisesti sopivalla nahan puhdistusaineella. Kevyen pintalian voi pyyhkiä kevyesti kostutetulla luonnon merisienellä, vaahtomuovisienellä tai pehmeällä puuvillaliinalla. Luonnon merisieni on hellävaraisuutensa ansiosta puhdistukseen paras työväline ja se liukuu nahalla erityisen hyvin.

Anna nahan kuivua ennen hoitoaineen levitystä niin kauan, että se on täysin kuiva. Kostealla pyyhittäessä kuivuminen vie noin viisi minuuttia. Perusteellisemman puhdistuksen jälkeen nahan annetaan kuivua kauemmin.

Annostele hoitoainetta vaahtomuovisienelle tai pehmeälle puuvillaliinalle. Hoitoaine kannattaa levittää pullon kärjellä tasaisesti työvälineelle ennen kuin alat levittää sitä nahalle. Levitä hoitoaine käsiteltävälle pinnalle kevyin pyörivin liikkein. Levitys on hyvä aloittaa pienistä yksityiskohdista ja käydä huollettava tuote läpi kappale kerrallaan. Anna hoitoaineen vaikuttaa noin viisi minuuttia ja harjaa pinta kauttaaltaan nahkaharjalla. Tummille sävyille hoitoaineen tuoma kevyt suoja on riittävä, mutta vaaleille sävyille on hyvä lisätä erillinen suojasuihke. 

Saphir Universal Cream -hoitoaineen voi hankkia myös Arkivé-hoitotuotesetin osana.

 

Lisätiedot

Pääainesosat

mehiläisvaha, lanoliini, jojobaöljy

Koko

125 ml

Merkki

Saphir

Valmistusmaa

Ranska

Saatat myös pitää...