Saphir Universal Cream – Hoitoaine asusteille ja kengille

12,00 

Saphir Universal Cream on tuotteena hyvin samankaltainen kuin Saphir Leather Lotion. Tuotteet kuitenkin eroavat raaka-aineiden osalta hieman toisistaan. Saphir Universal Cream ei esimerkiksi sisällä minkkiöljyä kuten Saphir Leather Lotion.

Universal Cream ravitsee ja suojaa nahkaa sekä antaa kauniin kiillon. Helposti levittyvä koostumus on omiaan myös suurempien pintojen käsittelyyn. Tuotetta voi käyttää pintanahkaisten laukkujen, kenkien, asusteiden ja vaatteiden hoitoon. Tuote sisältää sekä rasvoja että vahoja. Rasvat hoitavat ja vaha tuo kevyen suojan nahkaan. 

Saphir Universal Cream soveltuu vasikan-, lehmän- ja hevosennahoille. Universal Creamiea voi käyttää maltillisesti myös lampaan-, vuohen- sekä poronnahkaisille jalkineille ja asusteille, jos tavoitteena on astetta parempi suoja. Muutoin suosittelemme käyttämään Saphir Delicate Creamia näille nahkatyypeille.

Tee näin: Annostele pieni määrä tuotetta pehmeälle puuvillaliinalle ja levitä käsiteltävälle pinnalle pyörivin liikkein. Anna aineen vaikuttaa vähintään 10 minuuttia ja kiillota harjaamalla pinta kauttaaltaan sopivan pehmeällä kenkäharjalla. Voit käyttää levitykseen esimerkiksi vanhasta t-paidasta tai lakanasta leikattua sopivan kokoista liinaa tai vanhasta pesusienestä leikattua sienen palaa. Sieni on usein helpompi vaihtoehto kevyempien ja nestemäisten hoitoaineiden levitykseen. 

Täältä voit lukea tarkemmat ohjeet nahkatakin käsittelyyn. Ohjetta voit soveltaa myös muiden vaatteiden ja asusteiden hoitoon.

Varasto loppu

Lisätiedot

Merkki

Saphir

Koko

125 ml

Valmistusmaa

Ranska

Saatat myös pitää...

Sulje valikko
×

Cart