Saphir Sole Guard – Pohjaöljy nahkapohjille

17,00 

Saphir Sole Guard ravitsee ja suojaa nahkapohjia kosteudelta ja tiesuolalta. Sopivalla pohjaöljyn käytöllä pidät nahkapohjasi ravittuina ja joustavina, sekä ehkäiset halkeamien syntymistä. Saphir Sole Guard on valmistettu farmaseuttisista luonnon kasviöljyistä.

Saphir Sole Guardin käytössä tulee aina olla hyvin maltillinen. Öljyä annostellaan hyvin pieni määrä ja pohjat käsitellään käytön säännöllisyydestä riippuen enintään kerran kuussa (säännöllinen käyttö talvisaikaan). Kuivaan vuodenaikaan, tai jos kengät ovat harvemmin käytössä, riittää käsittely noin joka toinen kuukausi. Jos tarkoituksesi on lisätä kenkiisi kuminen puolipohja, pidä taukoa öljyn käytössä vähintään kuukausi ennen suutarille viemistä.

Tee näin: Puhdista kenkiesi pohjat esimerkiksi kynsiharjan avulla ja varmista, että pohjat ovat kuivat. Annostele maltillinen määrä öljyä pehmeälle puuvillaliinalle tai sienelle. Öljy imeytyy nopeasti, joten levityksessä kannattaa suosia nopeita liikkeitä pientä painetta käyttäen. Ole varovainen, ettei öljyä pääse päällisnahkaan. Käy koko kengän pohja läpi öljyllä ja anna kuivua vähintään 1 tunti ennen käyttöönottoa. Voit käyttää levitykseen esimerkiksi vanhasta t-paidasta tai lakanasta leikattua, sopivan kokoista liinaa tai vanhasta pesusienestä leikattua sienen palaa. Sieni on levitykseen helppokäyttöisin väline. 

Varastossa

Lisätiedot

Pääainesosat

farmaseuttiset luonnon kasviöljyt

Koko

100 ml

Merkki

Saphir

Valmistusmaa

Ranska

Saatat myös pitää...

Sulje valikko
×

Cart