Saphir Crème Rénovatrice – Peiteväri pintanahalle

12,00 

Saphir Crème Rénovatrice -peiteväriä voi käyttää pienten naarmujen ja kulumien peittämiseen kaikenlaisista pintanahkaisista tuotteista. Suurille pinnoille peiteväri on liian paksua ja voi tahrata vaatteita. Suurten pintojen värjäyksestä voit pyytää tarjouksen huoltopalvelustamme: asiakaspalvelu@arkiveatelier.com. Liitäthän mukaan kuvia värjättävästä tuotteesta.

Tee näin: Kulumat ja kolhut on hyvä esikäsitellä tasaiseksi ennen peiteaineen levitystä. Repsottavat nahan palat voi tarvittaessa liimata kontaktiliimalla ennen tasoittamista. Tasoituksen voi tehdä kuumennetulla lusikalla. Lusikan koveraa puolta kuumennetaan sytyttimellä noin 5 sekuntia (lusikan kupera puoli tulee nahkaa vasten). Kuuman lusikan vaikutus kannattaa ensin testata näkymättömään kohtaan. Jos lusikka meinaa tarrautua nahkaan kiinni, voi kulumia tasoittaa sormella hieromalla ja painelemalla. Kolhuja ja kuluneita kohtia hierotaan ja painellaan kuumalla lusikalla tai sormella, kunnes pinta alkaa tasoittua. Käsittely toistetaan tarvittaessa, kunnes pinta on tasainen.

Tasoituksen jälkeen peiteväriä levitetään sormella ohut kerros paikattavaan kohtaan niin, että se leviää tasaisesti nahan pintaan. Levittäessä voi käyttää pientä pyörivää liikettä. Paikattavan kohdan ympärille jäävän värikerroksen voi tarvittaessa varovaisesti hangata sormella niin, että väri jää vain paikattavaan kohtaan. Värin annetaan kuivua noin 10 minuuttia ja toistetaan käsittely tarvittaessa niin monta kertaa, että vaurio on peittynyt. Useilla ohuilla kerroksilla saavutetaan yleensä paras ja kestävin lopputulos. 
Käsittelyn jälkeen värin on hyvä antaa kiinnittyä yön yli tai päivän ajan, jonka jälkeen nahan pintaan laitetaan normaaliin tapaan hoito- ja suoja-aineet.

HUOM. Valkoinen (21) tulee tällä hetkellä 30ml lasipurkissa tuubin sijaan. 

 

Poista

Lisätiedot

Merkki

Saphir

Koko

25ml

Valmistusmaa

Ranska

Saatat myös pitää...