Saphir Crème Rénovatrice – Peiteväri pintanahalle

11,00 

Saphir Crème Rénovatrice -peiteväriä voi käyttää pienten naarmujen ja kulumien peittämiseen kaikenlaisista pintanahkaisista tuotteista. Eri sävyistä voi sekoittaa juuri omaan tarpeeseen sopivan sävyn. Apua oikean sävyn/sävyjen tilaamiseen voi tiedustella sähköpostitse: asiakaspalvelu@arkiveatelier.com. Liitäthän mukaan kuvia huollettavasta tuotteesta.

Tee näin: Kulumat ja kolhut on hyvä esikäsitellä tasaiseksi ennen peiteaineen levitystä. Repsottavat nahan palat voi tarvittaessa liimata kontaktiliimalla ennen tasoittamista. Tasoituksen voi tehdä kuumennetulla lusikalla. Lusikan koveraa puolta kuumennetaan sytyttimellä noin 5 sekuntia (lusikan kupera puoli tulee nahkaa vasten). Kuuman lusikan vaikutus kannattaa ensin testata näkymättömään kohtaan. Jos lusikka meinaa tarrautua nahkaan kiinni, voi kulumia tasoittaa sormella hieromalla. Kolhuja ja kuluneita kohtia hierotaan kuumalla lusikalla tai sormella, kunnes pinta alkaa tasoittua. Käsittely toistetaan tarvittaessa, kunnes pinta on tasainen.

Tasoituksen jälkeen peiteväriä levitetään ohut kerros paikattavaan kohtaan niin, että väri imeytyy tasaisesti nahkaan. Levittäessä voi käyttää pientä pyörivää liikettä. Paikattavan kohdan ympärille jäävän värikerroksen voi tarvittaessa varovaisesti hangata sormella niin, että väri jää vain paikattavaan kohtaan. Värin annetaan kuivua noin 10 minuuttia ja toistetaan käsittely tarvittaessa niin monta kertaa, että vaurio on peittynyt. Useilla ohuilla kerroksilla saavutetaan yleensä paras ja kestävin lopputulos. 
Käsittelyn jälkeen nahka käsitellään normaaliin tapaan hoitoaineella ja harjataan kiiltäväksi nahkaharjalla.

 

Poista

Lisätiedot

Merkki

Saphir

Koko

25ml

Valmistusmaa

Ranska

Saatat myös pitää...

Sulje valikko
×

Cart