Saphir Renovator – Hoitoaine nahkakengille

16,00 

Saphir Renovator on monikäyttöinen, syvähoitava ja uudistava yleistuote nahkakenkien hoitoon. Jo kulttimaineeseen noussut hoitoaine myös puhdistaa kevyesti, jotta hoitavat ainesosat pääsevät tehokkaasti imeytymään nahkaan. Pieni vahapitoisuus tuo nahkaan kauniin kiillon. Renovator soveltuu pääasiassa vasikan-, lehmän- ja hevosennahoille. Tuotetta voi käyttää sekä kromi- että kasviparkituille nahoille. 

Kaksi tapaa käyttää Saphir Renovatoria:

1. Vahan alla hoitoaineena

Renovator soveltuu hoitoaineeksi puhdistuksen jälkeen ennen Creme Polishin ja/tai Pâte de Luxe -vahan levitystä.  

Tee näin: Annostele pieni määrä tuotetta pehmeälle puuvillaliinalle tai sienelle. Levitä käsiteltävälle pinnalle pyörivin liikkein. Anna kuivua vähintään 10 minuuttia ja harjaa pinta kauttaaltaan ennen Cream Polishin ja/tai Pâte de Luxe -vahan levitystä.

2. Uudistava pikakiillotus

Renovator uudistaa ja hoitaa nahkaa kiireisinä hetkinä, sekä luo kauniin kiillon nahan pintaan. Nahka säilyy joustavana ja väri kauniina.

Tee näin: Harjaa nahan pinta läpi kenkäharjalla ja pyyhi pinta vielä tarvittaessa kostealla liinalla. Annostele pieni määrä Renovatoria pehmeälle puuvillaliinalle tai sienelle ja levitä pyörivin liikkein nahan pintaan. Anna kuivua muutama minuutti ja harjaa pinta kiiltäväksi.

Käytä aina maltillisesti voimaa levityksessä. Voit käyttää levitykseen esimerkiksi vanhasta t-paidasta tai lakanasta leikattua, sopivan kokoista liinaa tai vanhasta pesusienestä leikattua sienen palaa. Sieni on usein helppokäyttöisin työväline hoitoaineiden levitykseen.

Varastossa

Lisätiedot

Merkki

Saphir

Koko

75 ml

Valmistusmaa

Ranska

Saatat myös pitää...

Sulje valikko
×

Cart