Saphir Renovator Spray – Mokan ja nupukin hoitoaine

19,00 

Saphir Medaille D’or Renovator Spray ravitsee ja uudelleenvärjää mokka- ja nupukkinahkoja. Tuote antaa myös kevyen suojan, mutta päälle olisi suositeltavaa lisätä vielä erillinen suojasuihke etenkin talviaikaan. Renovator Spray sisältää nahkaa ravitsevaa ja uudistavaa manteliöljyä. Tuote värjää tehokkaasti, mutta on myös saatavilla värittömänä. Tuote ei sisällä perfluorattuja yhdisteitä eikä silikonia.

Saphir Renovator Spray kuuluu myös Arkivé-mokkasettiin, joka sisältää kaiken tarvittavan mokka- ja nupukkinahkojen huoltoon.

Käyttö: Harjaa pöly ja lika pois nahasta edestakaisin liikkein kenkäharjalla. Käytä tarvittaessa mokkakiveä tahrakohtiin. Suihke suihkutetaan ulkotiloissa ja kahdessa erässä, jotta aine saadaan tasaisesti nahkakuitujen molemmin puolin. Harjaa kuidut ensin kauttaaltaan yhdensuuntaisesti alas. Ravista pulloa ja suihkuta kevyt kerros hoitosuihketta noin 25 senttimetrin etäisyydeltä. Anna kuivua välissä vähintään 10 minuuttia. Tämän jälkeen harjaa kuidut kauttaaltaan ylös ja suihkuta toinen kevyt kerros. Anna taas kuivua vähintään 10 minuuttia ja viimeistele pinta vielä harjaamalla kevyesti.

 

 

Poista

Lisätiedot

Merkki

Saphir

Koko

250 ml

Valmistusmaa

Ranska

Saatat myös pitää...