Saphir Protector – Suojasuihke kangaskengille ja -laukuille

20,00 

Saphir Medaille D´or Protector suojaa kangaskengät ja -laukut kosteudelta ja lialta. Protector -suojasuihke sopii esimerkiksi kangastennareiden, kanvaslaukkujen ja juoksukenkien suojaukseen. Tuotetta voi käyttää myös laukkujen vuorien suojaukseen sekä mokka- ja nupukkinahasta valmistettujen kenkien, laukkujen, asusteiden ja vaatteiden suojaamiseen. Pintanahkaisten tuotteiden suojaukseen suosittelemme Saphir Super Invulner -suojasuihketta.

Saphir Protector on vesipohjainen eikä se sisällä perfluorattuja yhdisteitä tai silikonia. Tuotteen suihke perustuu paineilmalle, jolla perinteisissä suojasuihkeissa käytettävät kaasut on korvattu. Kaasuttoman koostumuksen ansiosta suihketta voi käyttää sisätiloissa.

Käyttö: Harjaa suojattavasta tuotteesta pöly ja irtolika kenkä- tai nahkaharjalla. Ravista pulloa perusteellisesti ja suihkuta tasainen kerros noin 20 senttimetrin etäisyydeltä. Tätä suihketta kannattaa laittaa perusteellinen kerros, sillä suihke on perinteisiä suojasuihkeita kevyempi. Anna suihkeen imeytyä ja kuivua 12 tuntia ja tarkista materiaalin vedenpitävyys. Toista käsittely tarvittaessa – yleensä kaksi kerrosta tuo parhaan suojan.

Säännöllisessä käytössä oleville kengille suoja kannattaa uusia muutaman viikon välein, laukuille, laukkujen vuorille ja asusteille noin kuukauden välein. Mokka- ja nupukkinahkaisille vaatteille suoja uusitaan muutaman kerran vuodessa, jottei vaatteen hengittävyys kärsi. Vaatteen herkästi likaantuviin osiin suihketta voi tarvittaessa laittaa useammin.

Vinkki: Mokkanahalle suihke kannattaa suihkuttaa kahdessa erässä, jotta aine saadaan perusteellisesti nahkakuitujen molemmin puolin: Harjaa kuidut ensin kauttaaltaan yhdensuuntaisesti alas. Ravista pulloa ja suihkuta tasainen kerros. Anna kuivua välissä vähintään 10 minuuttia. Tämän jälkeen harjaa kuidut kauttaaltaan ylös ja suihkuta toinen tasainen kerros.

 

Varastossa

Lisätiedot

Merkki

Saphir

Koko

200ml

Valmistusmaa

Ranska

Saatat myös pitää...