Saphir Pâte de Luxe – Kenkävaha

9,00 18,00 

Saphir Pâte de Luxe -vaha antaa tehokkaan suojan likaa ja kosteutta vastaan. Vaha suojaa nahkaa myös kolhuilta ja naarmuilta. Saphir Pâte de Luxe -vaha sisältää seitsemää luonnollista kovavahaa, mukaan lukien mehiläis- ja karnaubavahaa. Liuottimena on käytetty havutärpättiä. Pâte de Luxe -vaha soveltuu pääasiassa vasikan-, lehmän- ja hevosennahoille. Tuotetta voi käyttää sekä kromi- että kasviparkituille nahoille.

Vahaa tulisi aina käyttää yhdessä hoitoaineen kanssa, jotta nahka säilyy ravittuna ja joustavana vahan tuoman suojan alla. Vaha lukitsee ravitsevat aineet alleen ja viimeistelee nahan pinnan kauniilla kiillolla. Parhaan suojan luot käsittelemällä kengän ensin Saphir Renovateurilla, Saphir Cream Polishilla ja viimeiseksi vahalla: Renovateur hoitaa, Cream Polish korjaa ja tasoittaa väriä ja vaha suojaa sekä tuo viimeistelevän kiillon.

Tee näin: Annostele pieni määrä tuotetta pehmeälle puuvillaliinalle ja levitä käsiteltävälle pinnalle pyörivin liikkein. Anna vaikuttaa vähintään 10 minuuttia ja kiillota harjaamalla pinta kauttaaltaan sopivan pehmeällä kenkäharjalla. Voit käyttää levitykseen esimerkiksi vanhasta t-paidasta tai lakanasta leikattua, sopivan kokoista liinaa.

Musta Pâte de Luxe -vaha toistaiseksi loppu varastosta. Saamme täydennystä lähiviikkoina. Ennakkovarauksen voi tehdä sähköpostitse: asiakaspalvelu@arkiveatelier.com.

Poista

Lisätiedot

Merkki

Saphir

Koko

50 ml

Valmistusmaa

Ranska

Väri

Väritön, Musta, Keskiruskea, Konjakki, Burgundi

Saatat myös pitää...

Sulje valikko
×

Cart