-20%

Kenkävaha – Saphir

9,60 

Saphir Pâte de Luxe -kenkävaha suojaa lialta, kosteudelta, kolhuilta ja naarmuilta sekä tuo kenkiin kauniin kiillon. Pâte de Luxe sisältää seitsemää luonnollista kovaa vahaa, mukaan lukien mehiläis- ja karnaubavahaa. Liuottimena vahassa on käytetty mäntytärpättiä. Kenkävahaa tulisi aina käyttää yhdessä hoitoaineen kanssa, jotta nahka säilyy ravittuna ja joustavana vahan tuoman suojan alla.

Saphir Pâte de Luxe -kenkävaha kuuluu myös Arkivé-kenkäsettiin, joka sisältää kaiken tarvittavan kenkien huoltoon.

Tee näin: Annostele pieni määrä vahaa etu- ja keskisormen ympäri kääritylle pehmeälle puuvillaliinalle ja levitä käsiteltävälle pinnalle pyöriviä liikkeitä suosien. Anna vaikuttaa noin 5 minuuttia ja kiillota kenkäharjalla.

Perusteellinen huolto nahkakengille:

  1. Puhdistus: Saphir Leather Soap -nahkasaippua 
  2. Hoito: Saphir Universal Cream -hoitoaine
  3. Värin tasoitus: Saphir 1925 Cream Polish -kenkävoide
  4. Suojaus: Saphir Pâte de Luxe -kenkävaha
  5. Lisäkiilto: Saphir Mirror Gloss -kiillotusvaha

 

Kenkävaha on suositeltavaa hankkia värillisenä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Valkoiselle sekä sellaisille väreille, joille ei löydy oikeaa sävyä, voi käyttää väritöntä vahaa. Värivaihtoehdot voit katsoa täältä. Värikartassa ja purkissa väri näyttää voimakkaalta, mutta aine on koostumukseltaan läpikuultava sävyttäen ja tasoittaen nahan pinnan luonnollisesti. Kenkävahan voi halutessaan valita muutaman asteen erisävyisenä kuin kenkien alkuperäinen väri, jos haluaa viedä kenkien sävyä tiettyyn suuntaan – esimerkiksi tummempaan, vaaleampaan, punertavaan, kylmempään tai vaikka lämpimämpään suuntaan.

Apua oikean sävyn valintaan voit kysyä myös asiakaspalvelustamme: asiakaspalvelu@arkiveatelier.com

Poista

Lisätiedot

Pääainesosat

mehiläisvaha, karnaubavaha, montaanivaha, mäntytärpätti

Koko

50 ml

Merkki

Saphir

Valmistusmaa

Ranska

Saatat myös pitää...