Saphir Nappa Leather Cream – Hoitoaine nappa- ja aniliininahoille

18,00 

Hellävarainen ja kevyt Saphir Nappa Leather Cream on kehitetty erityisesti nappa- ja aniliininahoille. Geelimäinen koostumus levittyy helposti ja imeytyy tehokkaasti muuttamatta nahan väriä tai tekemättä siitä tahmaista. Nappa Leather Cream uudistaa ja ravitsee nahkaa sekä antaa sille kevyen suojan. Saphir Nappa Leather Cream -hoitoaine sopii nappa- ja aniliininahkaisten kenkien, laukkujen, asusteiden ja vaatteiden hoitoon. Hoitoainetta voi käyttää esimerkiksi nahkahansikkaiden ja lampaannahkaisten takkien hoitoon.

Käyttö: Käsiteltävästä tuotteesta irrotetaan erilleen irtoavat osat ja avataan mahdolliset soljet. Pöly harjataan nahkaharjalla. Tarvittaessa nahka puhdistetaan perusteellisesti nahkashampoolla. Kevyen pintalian voi pyyhkiä kevyesti kostutetulla luonnon merisienellä, vaahtomuovisienellä tai puuvillaliinalla. Luonnon merisieni on herkkien nappa- ja aniliininahkojen puhdistukseen hellävaraisin väline.

Levitys on hyvä aloittaa pienistä yksityiskohdista ja käydä huollettava tuote läpi kappale ja osio kerrallaan mahdollisimman tasaisen ja perusteellisen lopputuloksen saavuttamiseksi.
Hoitoainetta annostellaan tasaisesti pieni määrä vaahtomuovisienelle ja levitetään nahalle hellin pyörivin liikkein. Hoitoaineen annetaan imeytyä 5–10 minuuttia, minkä jälkeen pinta harjataan nahkaharjalla. Harjaus palauttaa kiillon nahkaan ja aktivoi hoitoaineen. Vaaleille sävyille suihkutetaan lopuksi ulkona suojasuihke. Suihkutuksen ajaksi laukun tai esimerkiksi nahkatakin voi ripustaa henkarille. Tummille sävyille hoitoaineen tuoma kevyt suoja on riittävä.

 

Lisätiedot

Pääainesosat

jojobaöljy, vehnäproteiini

Koko

75 ml

Merkki

Saphir

Valmistusmaa

Ranska

Saatat myös pitää...