Saphir Nappa Leather Balm – Hoitoaine nappa- ja aniliininahoille

18,00 

Hellävarainen ja kevyt Saphir Nappa Leather Balm on kehitetty erityisesti nappa- ja aniliininahoille. Geelimäinen koostumus levittyy helposti ja imeytyy tehokkaasti muuttamatta nahan väriä tai tekemättä siitä tahmaista. Nappa Leather Balm uudistaa ja ravitsee nahkaa sekä antaa sille kevyen suojan. Tummille sävyille hoitoaineen tuoma suoja on yleensä riittävä. Vaaleille sävyille on hyvä lisätä Saphir Super Invulner -suojasuihke. Saphir Nappa Leather Balm -hoitoaine sopii jalkineiden, laukkujen ja asusteiden hoitoon. Hoitoainetta voi käyttää esimerkiksi nahkahansikkaiden ja lampaannahkaisten takkien hoitoon.

Käyttö: Harjaa irtolika ja pöly nahkaharjalla ja puhdista nahka tarvittaessa perusteellisesti sopivalla nahanpuhdistusaineella. Esimerkiksi nahkatakeille ja muille nahkavaatteille sekä -asusteille kuten nahkahansikkaille hyvä valinta on Saphir Cleaner Shampoo. Kevyen pintalian voi pyyhkiä pelkästään kostealla puuvillaliinalla.

Kasta pehmeää puuvillaliinaa tai vaahtomuovisienen palaa hoitoaineessa ja pyöräytä sitä purkin kannessa niin, että hoitoaine leviää työvälineelle tasaisesti. Aniliininahoille sieni on paras väline levitykseen, sillä se auttaa levittämään hoitoaineen tasaisesti. Levitä hoitoaine hellästi pyöriviä liikkeitä suosien. Levitys on hyvä aloittaa pienistä yksityiskohdista ja käydä huollettava tuote läpi kappale kerrallaan. Anna hoitoaineen imeytyä noin 5 minuuttia ja kiillota harjaamalla pinta kauttaaltaan nahkaharjalla.

 

Varastossa

Lisätiedot

Pääainesosat

jojobaöljy, vehnäproteiini

Koko

75 ml

Merkki

Saphir

Valmistusmaa

Ranska

Saatat myös pitää...