Saphir Nappa Leather Balm – Hoitoaine nappa- ja aniliininahoille

16,00 

Hellävarainen ja kevyt Saphir Nappa Leather Balm on kehitetty erityisesti nappa- ja aniliininahoille. Geelimäinen koostumus levittyy helposti ja imeytyy tehokkaasti muuttamatta nahan väriä tai tekemättä siitä tahmaista. Nappa Leather Balm uudistaa ja ravitsee nahkaa sekä antaa sille kevyen suojan. Tummille sävyille hoitoaineen tuoma suoja on yleensä riittävä. Vaaleille sävyille on hyvä lisätä Saphir Super Invulner -suojasuihke.

Saphir Nappa Leather Balm -hoitoaine sopii jalkineiden, laukkujen ja asusteiden hoitoon. Hoitoainetta voi käyttää esimerkiksi nahkahansikkaiden ja lampaannahkaisten takkien hoitoon.

Tee näin: Annostele hoitoainetta mukana tulevalle sienelle ja pyöräytä sientä purkin kannessa ennen levitystä, jotta aine leviää tasaisesti sienelle. Levitä hoitoaine huollettavalle tuotteelle pyörivin liikkein. Levitys on hyvä aloittaa pienistä yksityiskohdista ja käydä tuote läpi kappale kerrallaan, jotta tulet käyneesi järjestelmällisesti läpi koko tuotteen. Anna hoitoaineen imeytyä noin 5 minuuttia ja kiillota harjaamalla pinta kauttaaltaan pehmeällä nahkaharjalla.

 

Varastossa

Lisätiedot

Merkki

Saphir

Koko

50 ml

Valmistusmaa

Ranska

Saatat myös pitää...

Sulje valikko
×

Cart