Saphir Mirror Gloss Wax Polish – Kenkävaha

17,00 

Saphir Mirror Gloss -vahan nimi ei ole liioittelua. Tämä vaha todella tuo kenkiisi peilimäisen valoa heijastavan kiillon – ja hämmästyttävän pienellä vaivalla!

Kiillon lisäksi Mirror Gloss -vaha suojaa erinomaisesti kosteudelta, lialta ja kolhuilta. Mirror Gloss vahaan on valikoitu pääasiassa kiiltoa luovia ja ylläpitäviä kovia luonnonvahoja, kuten montan-, carnauba- ja mehiläisvahaa. Liuottimena on käytetty havutärpättiä.

Koostumukseltaan Mirror Gloss -vaha on Pâte de Luxe -vahaa huomattavasti kovempi eikä sisällä lainkaan nahkaa ravitsevia tai kosteuttavia aineosia. Tämän vuoksi Mirror Gloss -vahaa käytetään ainoastaan kengän koviin osiin, kuten kärkeen ja kantaan luomaan viimeisen silauksen – vähän kuin aurinkopuuteri korostaa kasvojemme piirteitä.

Tee näin: Käsittele kenkäsi ensin kauttaaltaan Saphir Renovatorilla (tai Saphir Leather Lotionilla) ja Pâte de Luxe -vahalla ohjeiden mukaan. Muista levittää Pâte de Luxe -vahaa koko kengälle, sillä Mirror Gloss -vahaa levitetään vain kengän koviin osiin. Kenkä on tärkeää käsitellä ensin ravitsevilla aineilla, sillä Mirror Gloss ei sisällä lainkaan ravitsevia tai kosteuttavia ainesosia.

Annostele pieni määrä vahaa pehmeälle puuvillaliinalle ja sipaise levilteltävälle alueelle tippa vettä. Vesi helpottaa levitystä, sillä Mirror Gloss -vaha on hyvin kovaa. Levitä vahaa alueille, joille haluat kiiltoa – yleensä kanta ja kärkiosat.

Anna vahan vaikuttaa muutaman minuutin ja kiillota harjaamalla pinta kauttaaltaan kiillotusharjalla. Voit käyttää levitykseen esimerkiksi vanhasta t-paidasta tai lakanasta leikattua, sopivan kokoista liinaa.

Poista

Lisätiedot

Merkki

Saphir

Koko

75 ml

Valmistusmaa

Ranska

Väri

Väritön, Musta

Saatat myös pitää...

Sulje valikko
×

Cart