Saphir Leather Soap – Nahkasaippua

13,00 

Saphir-nahkasaippua soveltuu pintanahan puhdistukseen. Nahkasaippua sisältää myös kosteuttavia ja ravitsevia ainesosia. Saippuoinnin jälkeen pinta jää pehmeäksi ja terveen näköiseksi. Tuote soveltuu semianiliini- ja peitevärjätyille vasikan, lehmän, hirven ja hevosen nahoille. Nahkasaippua sopii myös useimpien kasviparkittujen nahkojen puhdistukseen. Herkille ja ohuille nahoille suosittelemme Saphir Cleaner Shampoota. Nahkatyypeistä voi lukea lisää täältä.

Tee näin: Puhdista pintalika nahalle sopivalla harjalla. Kostuta tuotteen mukana tuleva sieni vedessä ja purista ylimääräinen vesi pois huolellisesti. Pyöräytä sientä saippuarasiassa – muutama kevyt pyöräytys riittää, sillä saippua on hyvin riittoisaa.  

Käy puhdistettava tuote läpi kappale kerrallaan ja pyyhi saippua heti pois liinalla. Käy ensin läpi pienet yksityiskohdat ja lopuksi suuremmat pinnat. Etene osio (noin 15 cm x 15 cm ) kerrallaan pienin pyörivin liikkein. Muista aina välillä pyyhkiä saippua pois liinalla ennen siirtymistä uuteen kohtaan. Anna pinnan kuivua 5– 15 minuuttia ja harjaa pinta läpi ennen hoitoaineen levitystä. 

Varastossa

Lisätiedot

Merkki

Avel

Koko

100g

Valmistusmaa

Ranska

Saatat myös pitää...

Sulje valikko
×

Cart