-20%

Nahkasaippua – Avel

11,20 

Avel-nahkasaippua on tehokas, mutta hellävarainen puhdistusaine nahkakenkien puhdistukseen. Nahkasaippua puhdistaa myös vanhat vahakerrostumat sekä suolatahrat ja -rajat. 

Tuote on helppokäyttöinen ja se sisältää myös kosteuttavia ja ravitsevia ainesosia. Saippuoinnin jälkeen nahan pinta jää pehmeäksi ja terveen oloiseksi. 

Nahkasaippuaa voi käyttää myös paksummista pintanahoista valmistettujen laukkujen ja asusteiden puhdistukseen. Nahkasaippua sopii esimerkiksi Samuji Tori-laukun ja muiden samankaltaisista nahoista valmistettujen laukkujen puhdistukseen.

Käyttö: Irrota huollettavasta tuotteesta irtoavat osat erilleen sekä aukaise mahdolliset soljet ja irrota nauhat ennen aloittamista. Harjaa pintalika perusteellisesti pois – kengistä kenkäharjalla, laukuista ja asusteista nahkaharjalla. Saippuoinnin voi tehdä mukana tulevalla vaahtomuovisienellä tai luonnonsienellä. Luonnonsieni on saippuointiin hellävaraisin valinta ja se liukuu nahalla erityisen hyvin. Saippuointiin kannattaa valita keskikokoinen tai iso luonnonsieni, sillä suurempi pinta-ala helpottaa pesua: sienen toisella puolella voi saippuoida ja toisella pyyhkiä saippuan pois.

Kastele sieni ja puristele suurin osa vedestä pois; sienen tulisi jäädä ainoastaan nahkeaksi. Annostele saippuaa sienelle pieni määrä niin, että se lähtee kevyesti vaahtoamaan puristettaessa. Puhdistettava tuote kannattaa puhdistaa osio kerrallaan. Pyyhi osio ensin saippuoidulla sienellä, huuhtele sieni ja pyyhi saippua pois. Myös sienen toista päätä voi käyttää saippuan pyyhkimiseen, jolloin sientä ei tarvitse huuhdella niin usein. Saumat kannattaa pyyhkiä niiden suuntaisesti, sillä puhdistettaessa lika usein pakkautuu saumoihin. Painetta ei puhdistuksessa tulisi juurikaan käyttää, vaan tarpeen tullen käsittelyn voi toistaa, jos tuote on erityisen likainen. Anna puhdistetun tuotteen kuivua noin 15 minuuttia tai kunnes nahka on täysin kuiva. 

 

 

 

Varastossa

Lisätiedot

Merkki

Avel

Koko

100g

Valmistusmaa

Ranska

Saatat myös pitää...