Saphir Leather Soap – Nahkasaippua

14,00 

Saphir Leather Soap -nahkasaippua on tehokas, mutta hellävarainen puhdistusaine pintanahkaisten jalkineiden puhdistukseen. Leather Soap -nahkasaippuaa voi käyttää myös vanhojen vahakerrostumien puhdistukseen. Tuote on helppokäyttöinen ja se sisältää myös kosteuttavia ja ravitsevia ainesosia. Saippuoinnin jälkeen nahan pinta jää pehmeäksi ja terveen oloiseksi. Saphir Leather Soap sopii tyypillisimmille jalkineissa käytettäville pintanahoille.

Leather Soap -nahkasaippuaa voi käyttää myös paksummista nahoista valmistettujen laukkujen ja asusteiden puhdistukseen. Esimerkiksi Samuji Tori-laukun puhdistukseen Saphir Leather Soap on hyvä valinta.

Tee näin: Puhdista pintalika kenkäharjalla. Kostuta tuotteen mukana tuleva sieni vedessä ja purista ylimääräinen vesi pois huolellisesti. Pyöräytä sientä saippuarasiassa. Ole annostelussa maltillinen, sillä saippua on hyvin riittoisaa. Vieressä on hyvä pitää vesiastiaa, jossa voi välillä huuhdella sientä. 

Käy puhdistettava tuote läpi kappale kerrallaan. Pyyhi välillä saippuoidut osat kostealla liinalla, ettei saippua kuivu nahan pintaan. Voit esimerkiksi ensin käydä läpi pienet yksityiskohdat ja käsitellä suuremmat pinnat viimeiseksi. Anna nahan kuivua 5– 15 minuuttia ja harjaa pinta läpi ennen hoitoaineen levitystä. 

Saphir Leather Soap -nahkasaippua kuuluu myös Arkivé-kenkäsettiin, joka sisältää kaiken tarvittavan pintanahkaisten kenkien huoltoon.

 

 

Varastossa

Lisätiedot

Merkki

Avel

Koko

100g

Valmistusmaa

Ranska

Saatat myös pitää...