Saphir Leather Lotion – Hoitoaine nahkalaukuille, -vaatteille ja -asusteille

15,00 

Saphir Leather Lotion on monivaikutteinen ja monikäyttöinen hoitoaine pintanahkaisten laukkujen, kenkien, asusteiden ja nahkavaatteiden hoitoon. Hoitoaine ravitsee, korjaa pieniä naarmuja ja kulumia sekä suojaa nahkaa ja antaa kauniin kiillon. Helposti levittyvä koostumus on omiaan myös suurempien pintojen käsittelyyn.

Saphir Leather Lotion sopii pääsääntöisesti tyypillisimmille pintanahoille, mutta tuotetta voi käyttää maltillisesti myös pehmeämmille nappanahoille. Saphir Leather Lotion sisältää sekä rasvoja että vahoja. Rasvat hoitavat ja vaha tuo kevyen suojan nahkaan. Tuote sisältää myös pienen osan ravitsevaa minkkiöljyä.

Tee näin: Annostele pieni määrä tuotetta pehmeälle puuvillaliinalle tai sienelle. Levitä käsiteltävälle pinnalle pyörivin liikkein. Käytä maltillisesti voimaa levityksessä. Anna aineen vaikuttaa vähintään 5-10 minuuttia ja kiillota harjaamalla pinta kauttaaltaan sopivan pehmeällä kenkäharjalla. Voit käyttää levitykseen esimerkiksi vanhasta t-paidasta tai lakanasta leikattua, sopivan kokoista liinaa tai puhdasta ja kuivaa pesusienen palaa. Sieni on usein helppokäyttöisin työväline hoitoaineiden levitykseen. 

Täältä voit lukea tarkemmat ohjeet nahkatakin käsittelyyn. Ohjetta voit soveltaa myös muiden vaatteiden ja asusteiden hoitoon.

Varastossa

Lisätiedot

Merkki

Saphir

Koko

125 ml

Valmistusmaa

Ranska

Saatat myös pitää...

Sulje valikko
×

Cart