Saphir Leather Lotion – Hoitoaine nahkalaukuille, -vaatteille ja -asusteille

15,00 

Saphir Leather Lotion on monivaikutteinen ja monikäyttöinen hoitoaine pintanahkaisten laukkujen, kenkien, asusteiden ja nahkavaatteiden hoitoon. Hoitoaine ravitsee ja suojaa nahkaa, sekä antaa kauniin kiillon. Helposti levittyvä koostumus on omiaan myös suurempien pintojen käsittelyyn. Leather Lotion sisältää samat ainesosat kuin Saphir Renovator, mutta on koostumukseltaa kevyempi ja sisältää vähemmän vahoja. 

Saphir Leather Lotion soveltuu pääsääntöisesti vasikan- ja lehmännahoille. Leather Lotionia voi käyttää maltillisesti myös lampaan-, vuohen- ja poronnahkaisille jalkineille ja asusteille, jos tavoitteena on astetta parempi suoja. Muutoin suosittelemme käyttämään Saphir Nappa Leather Balmia näille nahkatyypeille.

Saphir Leather Lotion sisältää sekä rasvoja että vahoja. Rasvat hoitavat ja vaha tuo kevyen suojan nahkaan. Tuote sisältää myös pienen osan ravitsevaa minkkiöljyä.

Tee näin: Annostele pieni määrä tuotetta pehmeälle puuvillaliinalle tai sienelle. Levitä käsiteltävälle pinnalle pyörivin liikkein. Käytä maltillisesti voimaa levityksessä. Anna aineen vaikuttaa vähintään 10 minuuttia ja kiillota harjaamalla pinta kauttaaltaan sopivan pehmeällä kenkäharjalla. Voit käyttää levitykseen esimerkiksi vanhasta t-paidasta tai lakanasta leikattua, sopivan kokoista liinaa tai vanhasta pesusienestä leikattua sienen palaa. Sieni on usein helppokäyttöisin työväline hoitoaineiden levitykseen. 

Täältä voit lukea tarkemmat ohjeet nahkatakin käsittelyyn. Ohjetta voit soveltaa myös muiden vaatteiden ja asusteiden hoitoon.

Varastossa

Lisätiedot

Merkki

Saphir

Koko

125 ml

Valmistusmaa

Ranska

Saatat myös pitää...

Sulje valikko
×

Cart