Saphir Cleaning Lotion – Nahanpuhdistusemulsio

16,00 

Saphir Cleaning Lotion -nahanpuhdistusemulsio on helppokäyttöinen ja hellävarainen puhdistusaine pintanahalle. Cleaning Lotion soveltuu nahkalaukkujen, -asusteiden, ja -vaatteiden puhdistukseen. Mantelimaisen tuoksuinen carnaubavahaa sisältävä hoitava puhdistusemulsio puhdistaa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti lian ennen varsinaisen hoitoaineen levitystä. Cleaning Lotion on myös tehokkain puhdistusaineemme vaaleille nahkatennareille. Hyvin pehmeille ja ohkaisille nappa- ja aniliininahoille suosittelemme Saphir Cleaner Shampoota.

Saphir Cleaning Lotion kuuluu myös Arkivé-laukkusettiin, joka sisältää kaiken tarvittavan nahkalaukkujen, -vaatteiden ja asusteiden hoitoon.

Käyttö: Puhdista pintalika nahkaharjalla ja pyyhkäise puhdistettava pinta kostealla liinalla. Annostele pieni määrä tuotetta pehmeälle puuvillaliinalle. Puuvillaliina on tämän pesuaineen levitykseen paras väline. Ole maltillinen annostelussa, sillä puhdistusemulsiota ei pyyhitä pois levityksen jälkeen vaan ylimääräisen aineen annetaan imeytyä nahkaan. Voit käyttää levitykseen esimerkiksi vanhasta t-paidasta tai lakanasta leikattua, sopivan kokoista liinaa.

Levitä aine käsiteltävälle pinnalle pyöriviä liikkeitä suosien. Käytä maltillisesti voimaa levityksessä. Anna puhdistusaineen vaikuttaa noin 5 minuuttia ja harjaa pinta kauttaaltaan nahalle sopivalla harjalla ennen hoitovoiteen levitystä.

 

 

 

Varastossa

Lisätiedot

Merkki

Saphir

Koko

125ml

Valmistusmaa

Ranska

Saatat myös pitää...