Saphir 1925 Cream Polish – Värjäävä ja kevyesti suojaava hoitoaine nahkakengille

14,00 

Väriä korjaava ja kevyesti suojaava Saphir 1925 Cream Polish sisältää kaksi kertaa enemmän pigmenttiä kuin tavanomaiset kenkärasvat. Tämä hoitotuote syventää ja tasoittaa nahan värin, korjaa pienet naarmut, kiillottaa ja tuo kevyen suojan. Cream Polish on mehiläisvahapohjainen ja sisältää seitsemää kovaa ja pehmeää luonnonvahaa. Väriaineina on käytetty luonnon pigmenttejä ja liuottimena mäntytärpättiä. 

Cream Polishia voi käyttää yksinään, mutta suositeltavinta olisi käyttää tuotetta yhdessä Renovateurin ja Pâte de Luxe -vahan kanssa. Jos nahan väriä halutaan tasoittaa ja luoda tehokkaampi suoja, esimerkiksi talviaikaan, olisi suositeltavaa käyttää kaikkia kolmea ainetta yhdessä. Muutoin perushoitoon riittää Renovateurin ja Pâte de Luxe -vahan käyttö.

Tee näin: Levitä alle ensin Renovateur, anna imeytyä vähintään 10 minuuttia ja harjaa pinta. Annostele tämän jälkeen pieni määrä Cream Polishia pehmeälle puuvillaliinalle ja levitä käsiteltävälle pinnalle pyörivin liikkein maltillisesti voimaa käyttäen. Anna kuivua vähintään 10 minuuttia ja harjaa pinta kauttaaltaan ennen Pâte de Luxe –vahan levitystä.

Voit käyttää levitykseen esimerkiksi vanhasta t-paidasta tai lakanasta leikattua, sopivan kokoista liinaa.

Poista

Lisätiedot

Merkki

Saphir

Koko

50 ml

Valmistusmaa

Ranska

Väri

Väritön, Musta, Keskiruskea, Konjakki, Burgundi

Saatat myös pitää...

Sulje valikko
×

Cart