-20%

Väriä korjaava kenkävoide – Saphir

12,80 

Monivaikutteinen Saphir 1925 Cream Polish -kenkävoide syventää ja tasoittaa kenkien väriä, korjaa pienet naarmut, kiillottaa ja tuo kevyen suojan. Cream Polish -kenkävoidetta voi käyttää yksinään, mutta suositeltavinta olisi käyttää tuotetta yhdessä Saphir Universal Cream -hoitoaineen ja Saphir Pâte de Luxe -kovavahan kanssa. Erityisesti talviaikaan olisi hyvä käyttää kaikkia kolmea ainetta yhdessä mahdollisimman hyvän suojan luomiseksi. Cream Polish -kenkävoide on mehiläisvahapohjainen ja se sisältää seitsemää kovaa ja pehmeää luonnonvahaa. Väriaineina on käytetty luonnon pigmenttejä ja liuottimena mäntytärpättiä. Saphir Cream Polish sopii erityisen hyvin pikakiillotukseen kosteina vuodenaikoina, kun nahka tarvitsee vahapitoisemman suojan vesitäplien ehkäisemiseksi. 

Saphir 1925 Cream Polish -kenkävoide kuuluu myös Arkivé-kenkäsettiin, joka sisältää kaiken tarvittavan pintanahkaisten kenkien huoltoon.

Kaksi tapaa käyttää Saphir 1925 Cream Polish -kenkävoidetta:

1. Väriä tasoittava pikakiillotus

Harjaa kengät kenkäharjalla ja pyyhi ne kevyesti kostutetulla luonnon merisienellä, vaahtomuovisienellä tai puuvillaliinalla. Luonnon merisieni on hellävaraisuutensa ansiosta nahan puhdistukseen paras työväline ja se liukuu nahalla erityisen hyvin. Annostele pieni määrä kenkävoidetta vaahtomuovisienen palalle tai pehmeälle puuvillaliinalle. Levitä voide kengille pyöriviä liikkeitä suosien. Anna imeytyä noin 5 minuuttia ja harjaa kengät kiiltäväksi kenkäharjalla.

2. Perusteellinen huolto

  1. Puhdistus: Saphir Leather Soap -nahkasaippua
  2. Hoito: Saphir Universal Cream -hoitoaine
  3. Värin tasoitus: Saphir 1925 Cream Polish -kenkävoide
  4. Suojaus: Saphir Pâte de Luxe -kovavaha
  5. Lisäkiilto: Saphir Mirror Gloss -kiillotusvaha

 

Vinkki: Jos kenkien väri on hyvin kulunut, kannattaa Saphir Cream Polish levittää jo ennen hoitoainetta. Väripigmentit imeytyvät paremmin puhdistettuun nahkaan, jonka pinnassa ei ole vielä muita huoltoaineita.

Kenkävoide on suositeltavaa hankkia värillisenä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Valkoiselle sekä sellaisille väreille, joille ei löydy oikeaa sävyä, voi käyttää väritöntä voidetta. Värivaihtoehdot voit katsoa täältä. Värikartassa ja purkissa väri näyttää voimakkaalta, mutta aine on koostumukseltaan läpikuultava sävyttäen ja tasoittaen nahan pinnan luonnollisesti. Kenkävoiteen voi halutessaan valita muutaman asteen erisävyisenä kuin kenkien alkuperäinen väri, jos haluaa viedä kenkien sävyä tiettyyn suuntaan – esimerkiksi tummempaan, vaaleampaan, punertavaan, kylmempään tai vaikka lämpimämpään suuntaan.

Apua oikean sävyn valintaan voit kysyä myös asiakaspalvelustamme: asiakaspalvelu@arkiveatelier.com.

 

Poista

Lisätiedot

Pääainesosat

mehiläisvaha, karnaubavaha, montaanivaha, sheavoi, mäntytärpätti

Koko

50 ml

Merkki

Saphir

Valmistusmaa

Ranska

Saatat myös pitää...