Saphir 1925 Cream Polish – Väriä korjaava kenkävoide

16,00 

Monivaikutteinen Saphir 1925 Cream Polish -kenkävoide syventää ja tasoittaa nahan värin, korjaa pienet naarmut, kiillottaa ja tuo kevyen suojan. Cream Polish -kenkävoidetta voi käyttää yksinään, mutta suositeltavinta olisi käyttää tuotetta yhdessä Saphir Universal Cream -hoitoaineen ja Saphir Pâte de Luxe -vahan kanssa. Erityisesti talviaikaan olisi hyvä käyttää kaikkia kolmea ainetta yhdessä mahdollisimman hyvän suojan luomiseksi. Cream Polish -kenkävoide on mehiläisvahapohjainen ja se sisältää seitsemää kovaa ja pehmeää luonnonvahaa. Väriaineina on käytetty luonnon pigmenttejä ja liuottimena mäntytärpättiä. Saphir Cream Polish sopii erityisen hyvin pikakiillotukseen kosteina vuodenaikoina, kun nahka tarvitsee vahapitoisemman suojan vesitäplien ehkäisemiseksi. 

Saphir 1925 Cream Polish -kenkävoide kuuluu myös Arkivé-kenkäsettiin, joka sisältää kaiken tarvittavan pintanahkaisten kenkien huoltoon.

Kaksi tapaa käyttää Saphir 1925 Cream Polish -kenkävoidetta:

1. Väriä tasoittava pikakiillotus

Harjaa kengät kenkäharjalla ja pyyhi ne kostealla liinalla. Annostele pieni määrä kenkävoidetta vaahtomuovisienen palalle tai pehmeälle puuvillaliinalle. Levitä voide kengille pyöriviä liikkeitä suosien. Anna imeytyä noin 5 minuuttia ja harjaa kengät kiiltäväksi kenkäharjalla.

2. Perusteellinen huolto

  1. Puhdistus: Saphir Leather Soap -nahkasaippua
  2. Hoito: Saphir Universal Cream -hoitoaine
  3. Värin tasoitus: Saphir 1925 Cream Polish -kenkävoide
  4. Suojaus: Saphir Pâte de Luxe -kenkävaha
  5. Lisäkiilto: Saphir Mirror Gloss -kenkävaha

 

Vinkki: Jos kenkien väri on hyvin kulunut, kannattaa Saphir Cream Polish levittää jo ennen hoitoainetta. Väripigmentit imeytyvät paremmin puhdistettuun nahkaan, jonka pinnassa ei ole vielä muita huoltoaineta.

 

Poista

Lisätiedot

Pääainesosat

mehiläisvaha, karnaubavaha, montaanivaha, sheavoi, mäntytärpätti

Koko

50 ml

Merkki

Saphir

Valmistusmaa

Ranska

Saatat myös pitää...