Säilytyshuolto nahkakengille

15,00 22,00 

Nahkakengät on tärkeää huoltaa menneen kauden jälkeen ennen säilytystä, jotta lika ei pääse pinttymään eikä nahka kuivu säilytyksen aikana. Kauden jälkeen huollettavia pareja voi olla niin monta, että urakka saattaa tuntua yksin mahdottomalta – olisi ehkä kiva, että joku muu hoitaisi ainakin osan pareista puolestasi. 

Hoidon voit antaa myös lahjakorttina ystävälle. Kuinka ihanaa olisikaan kaivaa päättyneen kauden jälkeen huoltolahjakortti pöytälaatikosta ja ulkoistaa huolto ammattilaiselle!

Arkivén säilytyshuolto sisältää kenkien perusteellisen puhdistuksen ja hoidon. Suojaavia aineita kenkään ei laiteta, jotta nahka saa hengittää säilytyksen ajan. Hoitoon kuuluu myös pohjareunoksien ja korkojen käsittely. Käytämme hoidossa ainoastaan Saphir-merkin tuotteita.

Halutessasi voit lähettää meille ensin tiedustelun ja kuvan kengistä sähköpostitse. Voit pyytää myös tarjouksen useamman parin huollosta: asiakaspalvelu@arkiveatelier.com.

Hinta palvelulle määräytyy toimitustavan mukaan. Kassalla kokonaishintaan lisätään vielä palautustoimituksen maksu (lähilokero: 1,5€ / postitus: 3,9€). Valitse kassalla se toimitustapa, miten haluat kengät toimitettavan. 

Näin palvelu toimii:

Lähilokero, Helsinki: Lähetämme sinulle tilauksen jälkeen Postin Helposti-koodin, jolla pakettiautomaatti avautuu. Pakkaa kengät kevyesti esimerkiksi kenkäpussiin ja vie Kluuvin Kauppakeskuksen pakettiautomaattiin. Pakettiautomaatti sijaitsee Kauppakeskuksen 2. kerroksessa Carlings vaateliikkeen ja kampaamo Kluuvin Liiterin välissä. Osoite on: Aleksanterinkatu 9, 00100, Helsinki. Lähilokeropaketteihin ei tarvitse merkitä lähettäjän tai vastaanottajan tietoja. 

Postitus: Pakkaa kengät esimerkiksi kenkälaatikkoon. Toivomme, että lähetyslaatikko olisi enintään 11cm korkea ja 36 cm leveä. Jos lähetyslaatikko on suurempi, ilmoitathan asiasta asiakaspalveluumme heti tilauksen jälkeen: asiakaspalvelu@arkiveatelier.com.

Tilauksen ja mahdolliset lisätiedot saatuamme lähetämme Postin Helposti-koodin ja ohjeet postitusta varten. Merkitse paketin päälle omat tietosi sekä seuraavat tiedot:

Arkivé Atelier, Eteläinen Hesperiankatu 16A, 00100 Helsinki

Vastaanotettuamme kengät lähetämme arvioidun valmistumisajan. 

Tyytyväisyystakuu: Palautamme rahasi, mikäli et ole tyytyväinen lopputulokseen tai emme pysty huoltamaan kenkiäsi haluttuun kuntoon.

Jos palvelua ei ole saatavilla, voit tehdä varauksen osoitteeseen: asiakaspalvelu@arkiveatelier.com

Jos haluat ostaa palvelun lahjakorttina, lisää asiasta kommentti kassalla. Valitse toimitustapa lahjakortin saajan sijainnin tai tarpeiden mukaan.

Poista
Sulje valikko
×

Cart