Redecker Leather Brush Natural – Vaalea nahkaharja

17,00 

Pitkäharjaksinen Redecker-nahkaharja sopii erityisesti nahkalaukkujen, -vaatteiden ja -asusteiden puhdistukseen ja kiillotukseen. Hellävarainen harja sopii myös pehmeiden nappa- ja aniliininahkojen hoitoon. Huoltoaineiden levityksen jälkeen harjaus nahkaharjalla palauttaa kiillon takaisin nahan pintaan ja poistaa ylimääräiset ainejäämät nahan pinnasta. Nahkaharja on myös hellävarainen valinta päivittäiseen kevyeen puhdistukseen. Harjaa on saatavilla mustana ja vaaleana. Tummille ja vaaleille nahoille olisi suositeltavaa hankkia omat harjansa värin leviämisen välttämiseksi.

Redecker-nahkaharja kuuluu myös Arkivé-laukkusettiin, joka sisältää kaiken tarvittavan nahkalaukkujen, -vaatteiden ja asusteiden hoitoon.

Redecker-nahkaharja on valmistettu öljytystä pyökistä ja pitkistä hevosen harjaksista. Hevosen harjas on sopivan pehmeä materiaali nahkaharjaan ja pitkäksi jätettynä sopivan hellävarainen myös pehmeille nahkalaaduille. Kaikki Redecker-harjat valmistetaan käsityönä Versmoldin kaupungissa Saksassa.

 

 

Varastossa

Lisätiedot

Merkki

Redecker Bürstenhaus

Koko

4,5 x 16,5 cm

Materiaali

Öljytty tammi, Vaalea hevosen harjas

Valmistusmaa

Saksa

Saatat myös pitää...

Sulje valikko
×

Cart