Tumma nahkaharja, Pyökki – Redecker

22,00 

Pehmeä Redecker-nahkaharja sopii erityisesti nahkalaukkujen, -vaatteiden ja -asusteiden puhdistukseen ja kiillotukseen. Hellävarainen harja sopii myös hyvin pehmeiden nahkojen, kuten lampaannahan puhdistukseen ja kiillotukseen.

Huoltoaineiden levityksen jälkeen harjaus nahkaharjalla palauttaa kiillon takaisin nahan pintaan ja poistaa ylimääräiset ainejäämät nahan pinnasta. Nahkaharja on myös hellävarainen valinta päivittäiseen kevyeen puhdistukseen.

Harjaa on saatavilla tummana ja vaaleana. Tummille ja vaaleille nahoille olisi suositeltavaa hankkia omat harjansa värin leviämisen välttämiseksi: Tummille nahoille tämä tumma harja ja vaaleille nahoille vaalea harja.

Redecker-nahkaharja kuuluu myös Arkivén laukku- ja asustesettiin, joka sisältää kaiken tarvittavan nahkalaukkujen, -vaatteiden ja -asusteiden hoitoon.

Redecker-nahkaharja on valmistettu öljytystä pyökistä ja pitkistä hevosen harjaksista. Hevosen harjas on sopivan pehmeä materiaali nahkaharjaan ja pitkäksi jätettynä tarpeeksi hellävarainen myös pehmeimmille nahkalaaduille. Kaikki Redecker-harjat valmistetaan Saksassa Versmoldin kaupungissa. Harjasta saattaa aluksi irrota irtoharjaksia, mutta se on normaalia.

 

Varastossa

Lisätiedot

Merkki

Redecker Bürstenhaus

Koko

4,5 x 16,5 cm

Materiaali

Öljytty pyökki, Vaalea hevosen harjas

Valmistusmaa

Saksa

Saatat myös pitää...