Kirkastava pyykinpesujauhe 1,5kg – Ecodoo

15,95 

Pidä valkoinen pyykki valkoisena! Ecodoon ekologinen ja zeoliititon pyykinpesupulveri sisältää happipohjaista valkaisuainetta, joka kirkastaa ja valkaisee pyykin luonnollisesti. Tuote ei kuitenkaan valkaise voimakkaasti, joten sitä voi käyttää välillä myös kirjopyykille lisäämään värien kirkkautta.

Pesujauheen koostumus on triplatiivistetty: 1,5 kg pakkaus vastaa 3 kg tavallista pyykinpesujauhetta. 1,5 kg pussi riittää jopa 100 koneelliseen pyykkiä.

Ecodoon biohajoava pyykkipulveri ei sisällä optisia kirkasteita, synteettisiä säilöntäaineita tai muita ympäristön kannalta haitallisia ainesosia

Pyykkipulveri on miedosti hajustettu eteerisillä öljyillä. Tuoksussa on eteerisiä rosmariini-, eukalyptus- ja laventeliöljyjä. Puhtaaseen, kuivaan pyykkiin voimakasta tuoksua ei kuitenkaan jää. Tuote sopii myös kestovaippojen pesuun, sillä se sisältää saippuaa alle 5 %.

Tuote on pakattu kierrätettävään paperiseen pakkaukseen.

Käyttö: Annostele pesupallossa koneeseen ja pese normaalisti.

 

Varastossa

Lisätiedot

Valmistaja

Ecodoo

Ainesosat

15-30 % happeen perustuvia valkaisuaineita; 5-15 % silikaattia (vedenpehmennin), ei-ioniset pinta-aktiiviset aineet; < 5 % anionisia pinta-aktiivisia aineita, Aleppo-saippua, entsyymit, luomulaatuiset eteeriset öljyt (rosmariini, eukalyptus, laventeli)

Sertifikaatit

Ecocert

Muut ominaisuudet

Vegaaninen, kloorivapaa, biohajoava (hajoaa jo pesun aikana)

Pakkauskoko

1,5kg

Varoitukset

Säilytä aina pesuaineet lasten ja lemmikkien ulottumattomissa. Varo tuotteen joutumista silmiin. Seuraa pakkauksen turvallisuusmerkintöjä. Roiskeet silmistä huuhdeltava välittömästi runsaalla vedellä. Jos ainetta on nielty, hakeuduttava lääkärin hoitoon.

Pakkaus

Pakattu voimapaperipussiin. Kierrätä pakkaus kartonkikeräyksessä.

Valmistusmaa

Ranska

Saatat myös pitää...

  • Sappisaippua – Sonett