-20%

Pyykinpesuaine villalle ja silkille, 750ml – Steamery

15,20 

Steameryn ruusuilta ja myskiltä tuoksuva hellävarainen pyykinpesuaine on kehitetty erityisesti villan ja silkin pesuun. Se sisältää hoitavaa lanoliinia, joka ravitsee, antaa kiiltoa, suojaa sekä pehmentää villa- ja silkkikuituja. Tämä nopeasti biohajoava ekologinen pesuaine on valmistettu Tanskassa. Steameryn pesuaineet ovat hyvin riittoisia, yksi pullo riittää noin 12–25 koneelliseen pyykkiä riippuen alueesi veden kovuudesta ja pyykin määrästä. Steameryn Delicate -pyykinpesuaine ei sisällä zeoliittia, väri- tai valkaisuaineita.

Tavalliset pesuaineet sisältävät usein proteiineja ja rasvaa pilkkovia entsyymejä, minkä vuoksi ne vahingoittavat villaa ja silkkiä, sillä ne ovat proteiinikuituja. Steameryn villalle ja silkille tarkoitetussa pesuaineessa entsyymit on korvattu pinta-aktiivisilla aineilla eli tensideillä. Tensidien teho perustuu siihen, että ne pienentävät veden pintajännitystä ja parantavat siten pesuaineen kykyä irrottaa likaa.

 

Varastossa

Lisätiedot

Valmistaja

Steamery Stockholm

Ainesosat

>10% Aqua, >10% Alcohol, C10-C18 Ethoxylated, 1-10% PPG-4 Laureth-5, 1-10% Sodium Chloride, 1-10% Sodium Laureth Sulfate, 1-10% Glycerin, 0,1-1% Parfum, 0,1-1% Lanolin, 0,1-1% Dipropylene Glycol, <0,1 Benzisothiazolinone, <0,1% Albizia Julibrissin Flower Extract

Tuoksu

Ruusu, myski

Koko

750ml

Käyttö

Sopii kone- ja käsinpesuun. Katso tarkemmat annosteluohjeet pullosta.

Pullon materiaali

Muovi

Pesuaineen valmistusmaa

Tanska

Pullon valmistusmaa

Kiina

Saatat myös pitää...