Pyykinpesuaine urheiluvaatteille, 750ml – Sodasan

12,00 

Sodasan Sports & Outdoor -pyykinpesuaine on kehitetty erityisesti urheilutekstiileille sekä ulkoiluvaatteille. Tuote puhdistaa keinokuituiset urheilutekstiilit syvältä ja hygieenisesti poistaen epämiellyttäviä hajuja. Tuote ei vaurioita tuulen- ja vedenkestäviä kalvoja ja säilyttää vaatteen hengittävyyden.

Sodasanin Sports & Outdoor -pyykinpesuaine on nopeasti biohajoava ja sitä voi turvallisin mielin käyttää myös mökillä tai alueilla, joilla ei ole kunnallista jätevedenkäsittelyä. Tuote ei vaurioita myöskään asuntoautojen ja -vaunujen septitankkeja.

Luontoystävällinen pyykinpesuaine ei sisällä synteettisiä hajusteita, väriaineita, voimakkaita säilöntäaineita tai petrokemian ainesosia, kuten klooria tai maaöljyä.

Kaikki Sodasanin-tuotteet ovat EcoGarantie- ja Ecocert sertifioituja. Lisäksi tuotteet ovat Vegan Societyn hyväksymiä. Sodasan on valittu Saksan vastuullisimmaksi yritykseksi vuonna 2018.

Varastossa

Lisätiedot

Valmistaja

Sodasan

Ainesosat

Aqua, lauryl glucoside, decyl glucoside, sodium lauryl sulfate, alcohol denat., zinkricinoleat, potassium citrate, parfum, citral, limonene**. **=luonnollinen eteerinen öljy.

Sertifikaatit

Ecocert, EcoGarantie

Muut ominaisuudet

Vegaaninen, kasvipohjaiset biohajoavat ainesosat, hiilineutraalisti tuotettu, Vegan Societyn hyväksymä

Pakkauskoko

750ml

Turvallisuus

Säilytä aina pesuaineet lasten ja lemmikkien ulottumattomissa. Varo tuotteen joutumista silmiin. Seuraa pakkauksen turvallisuusmerkintöjä. Roiskeet silmistä huuhdeltava välittömästi runsaalla vedellä. Jos ainetta on nielty, hakeuduttava lääkärin hoitoon.

Pakkaus

Kierrätettävä muovipakkaus. Pakkauksesta 30% on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista.

Valmistusmaa

Saksa

Saatat myös pitää...