Marseille-saippua

6,00 

Vihreä oliiviöljy- eli Marseille-saippua on perinteinen ranskalainen monitoimituote. Vihreää Marseille-saippuaa voi käyttää muun muassa tahrojen puhdistukseen, tennarien pohjien puhdistukseen ja kangastennarien pesuun. Vihreä Marseille-saippua sopii myös käsien, vartalon ja hiusten pesuun, tiskaukseen ja siivoukseen. Vihreä Marseille-saippua on monipuolisuutensa ansiosta käytännöllinen tuote esimerkiksi retkille ja vaelluksille mukaan otettavaksi tai mökille vietäväksi! Palasaippuan voi leikata osiin erilaisia käyttötarkoituksia varten.

Marius Fabren perhe on valmistanut Marseille-saippuaa jo 120 vuoden ja neljän sukupolven ajan. Saippuat valmistetaan Ranskassa Salon-de-Provencessa perinteisellä Marseille-saippua -reseptillä. Marius Fabren Marseille-saippualla on Union des Professionnels du Savon de Marseille – liiton leima eli aitoustakuu.

Vihreä Marius Fabre Marseille-saippua sisältää 72 prosenttia oliiviöljyä. Saippua ei sisällä kemiallisia väri- tai lisäaineita ja se on dermatologisesti testattu.

 

Lisätiedot

Ainesosat / INCI

Sodium olivate, Sodium Cocoate, Aqua, Glycerin, Sodium chloride, Sodium Hydroxyde

Koko

200g

Valmistusmaa

Ranska

Saatat myös pitää...