Luonnonsienet – 3kpl

30,00 

Luonnon merisienilajitelmamme sisältää kolme eri kokoista luonnon merisientä. Pieni koko sopii hyvin esimerkiksi kasvojen pesuun, keskikoinen erilaisten nahkatuotteiden puhdistukseen tai tiskaukseen ja iso koko vartalon pesuun.

Luonnon merisieni on kestävä, luonnostaan antibakteerinen ja biohajoava työväline erilaisiin puhdistustarkoituksiin. Valikoimamme Fine Sponge -lajike on hellävaraisen ja hienojakoisen rakenteensa vuoksi erityisen hyvä nahan puhdistukseen, mutta sitä voi käyttää monipuolisesti myös muihin puhdisustarkoituksiin, kuten kasvojen ja vartalon pesuun, tiskaukseen tai vaikkapa pyörän puhdistukseen. Eri käyttötarkoituksiin on kuitenkin luonnollisesti hyvä varata omat sienensä. Kauniita sieniä voi säilyttää vaikka esillä kotona, jolloin niihin tulee myös tartuttua helpommin.

Merisientä voi käyttää kaikenlaisille pintanahoille (niin sileille kuin kuvioiduillekin) ja sillä voi monipuolisesti puhdistaa erilaisia nahkatuotteita: kengät, laukut, nahkatakit ja muut nahkavaatteet sekä erilaiset asusteet. Merisientä voi käyttää pikaiseen puhdistukseen pelkän veden kanssa tai puhdistusaineen kanssa perusteellisemmassa puhdistuksessa. Puhdistusaineistamme merisientä voi käyttää Saphir Leather Soap -nahkasaippuan ja Saphir Cleaner Shampoon kanssa. Luonnon merisieni liukuu nahalla erityisen hyvin helpottaen puhdistusta.

Keskikokoisen ja ison koon etuna nahan puhdistuksessa on suurempi pinta-ala, jolloin likaa ei välttämättä tarvitse puhdistuksen aikana huuhdella aina pois, vaan sienestä voi vaihtaa puolta tai kohtaa käytetyn kohdan likaantuessa. Myös puhdistusaineiden käyttö suurempien sienien kanssa on vaivattomampaa: sienen toisella puolella voi saippuoida ja toisella pyyhkiä saippuan pois nahalta. Pieni sieni taas sopii hyvin pienempien asusteiden kuten vöiden ja lompakoiden puhdistukseen, tai toisaalta pienten yksityiskohtien ja ahtaiden osioiden puhdistukseen.

Luonnon merisienen hoito: Sientä ei saa vääntää vaan se tulisi kuivata puristelemalla. Käytön jälkeen sieni on tärkeä huuhdella perusteellisesti, jottei lika pinty. Tarvittaessa puhdistukseen voi käyttää mietoa tiskiainetta tai liottaa sientä sooda-vesi -seoksessa (noin 1rkl soodaa ja 3dl vettä) vähintään 15 minuuttia. Soodavedessä liotus kannattaa tehdä vähintään kuukauden välein, jotta sieni säilyy raikkaana. Puhdistuksen jälkeen sieni kuivataan ilmavasti. Säännöllisesti puhdistettuna ja oikein kuivattuna luonnon merisieni voi kestää käytössä useista kuukausista jopa vuoteen. Tummien nahkojen puhdistukseen käytetyt sienet voivat tummua käytössä, mutta tummuminen ei vaikuta sienen puhdistustehoon. Merisienet voi hävittää biojätteeseen. Ennen biojätteeseen laittamista sieni on hyvä huuhdella perusteellisesti mahdollisista pesuainejäämistä.

Luonnonsienemme ovat valkaisemattomia, minkä vuoksi niissä voi esiintyä värieroja. Sienet on puhdistettu standardien mukaisesti, mutta niissä voi esiintyä pieniä jäämiä merestä, jonka vuoksi ne on hyvä huuhdella perusteellisesti ennen ensimmäistä käyttöä.

Sieniemme tuottaja Cypreos France Èponges on ranskalainen perheyritys. Voit lukea yrityksestä ja luonnon merisienistä lisää täältä.

Lisätiedot

Merkki

Cypréos France Éponges

Lajike

Fine Sponge

Koko

pieni: noin 5×7 cm, keskikokoinen: noin 7×9 cm, iso: noin 9×12 cm

Alkuperä

Välimeri

Viimeistelymaa

Ranska

Saatat myös pitää...