Luonnonsienet & Saippua

36,00 

Luonnon merisienet ja vihreä Marseille-saippua ovat vaatekaapin ja kodin monitoimituotteita, joita voi käyttää monipuolisesti yhdessä ja erikseen erilaisiin puhdistustarkoituksiin. Setti sisältää kolme erikokoista luonnon merisientä sekä 200 gramman vihreän Marseille-saippuakuution.

Luonnon merisieni on hellävaraisuutensa ja pehmeytensä ansiosta paras työväline erilaisten pintanahkaisten tuotteiden puhdistukseen. Luonnon merisieni liukuu nahalla erityisen hyvin helpottaen puhdistusta ja se on myös kestävä, antibakteerinen ja biohajoava. Merisientä voi käyttää pikaiseen puhdistukseen pelkän veden kanssa tai puhdistusaineen kanssa perusteellisemmassa pesussa. Luonnon merisienellä voi puhdistaa pintanahkaiset kengät, laukut, asusteet ja vaatteet. Sieni sopii niin sileille kuin kuvioiduillekkin nahoille.

Keskikokoisen ja ison sienen etuna nahan puhdistuksessa on suurempi pinta-ala, jolloin likaa ei välttämättä tarvitse puhdistuksen aikana huuhdella aina pois, vaan sienestä voi vaihtaa puolta tai kohtaa käytetyn kohdan likaantuessa. Myös puhdistusaineiden käyttö suurempien sienien kanssa on vaivattomampaa: sienen toisella puolella voi saippuoida ja toisella pyyhkiä saippuan pois nahalta. Pieni sieni sopii hyvin pienempien asusteiden kuten vöiden ja lompakoiden puhdistukseen, tai toisaalta pienten yksityiskohtien ja ahtaiden osioiden puhdistukseen. Ohjeet luonnon merisienten puhdistukseen löydät täältä ja lisätietoa luonnon merisienistä voit lukea täältä.

Vihreä Marseille-saippua on perinteinen ranskalainen monitoimituote. Vihreää Marseille-saippuaa voi käyttää muun muassa tahrojen puhdistukseen vaatteista ja muista tekstiileistä, tennarien pohjien puhdistukseen ja kangastennarien pesuun. Marius Fabren vihreä Marseille-saippua on valmistettu Ranskassa perinteisellä Marseille-saippua -reseptillä. Palasaippuan voi leikata osiin eri käyttötarkoituksia varten. Voit lukea saippuasta lisää täältä.

Yhdessä luonnon merisieniä ja vihreää Marseille-saippuaa voi käyttää peseytymiseen ja tiskaukseen. Pieni merisieni sopii esimerkiksi kasvojen puhdistukseen ja isommat koot vartalolle tai tiskaukseen – tai vaikka pyörän puhdistukseen. Tuotteet ovat monikäyttöinen kaksikko esimerkiksi vaellukselle: palasaippuaa on helppo kantaa mukana ja luonnon merisieni kuivuu nopeasti. Luonnonsienet ja vihreä Marseille-saippua ovat myös käytännöllinen lahja esimerkiksi ystävän mökille vietäväksi tai vaikka tupaantulijaislahjana. Lahjapakkauksen voit lisätä täältä.

Saatat myös pitää...