Kent CP6 – Pehmeä vaateharja – HUOM. Jälkitoimitus viikolla 38

44,00 

Tuote on tällä hetkellä loppu varastosta ja toimitetaan jälkitoimituksena arviolta viikolla 38. Mahdolliset muut tilauksen tuotteet toimitetaan normaalisti tilauksen jälkeen. 

Vaateharjalla voi korvata tarrarullan ja pidentää vaatteiden pesuväliä. Sillä saa poistettua pölyn, karvat, irtonukan ja kuivuneet tahrat vaatteista ja muista tekstiileistä. Hyvin pidettynä Kent-vaateharja kestää vuosikymmeniä.

Kent CP6 -vaateharja on parasta, mitä voi hankkia neuleiden hoitoon. CP6-vaateharjalla voi siistiä ja huoltaa hellävaraisesti hienoimmatkin merino- ja kashmirvillaneulokset. CP6-vaateharja sopii myös mohairsekoiteneulosten hoitoon ja riittääkin usein yksinään silottamaan mohairneuloksen pinnan, jolloin varsinaista mohairharjaa ei tarvita.

Hellävaraisuutensa ansiosta CP6 on hyvä ensiharja, sillä sitä voi käyttää monipuolisesti myös muille materiaaleille. Pölyn irtoamista voi tehostaa suihkauttamalla käsiteltävälle pinnalle vettä ennen harjausta.

Vaateharja puhdistetaan sille tarkoitetulla puhdistuskammalla. Puhdistus säilyttää harjan tehokkuuden ja ehkäisee eri väristen kuitujen siirtymistä vaatteesta toiseen.

CP6-vaateharjan voi hankkia myös Arkivé-hoitotuotesetin osana.

 

 

Varasto loppu

Lisätiedot

Merkki

Kent Brushes

Koko

2,5 / 3,5 x 22 cm

Materiaali

Tumma ja vaalea sianharjas, Mahonki

Valmistusmaa

Iso-Britannia

Saatat myös pitää...