-20%

Kenkävoide – Pure Polish

13,60 

Pure Polishin kenkävoide on monitoimituote nahkakenkien hoitoon, joka hoitaa nahkaa, korjaa väriä ja suojaa kevyesti. Kenkävoide on 100% luonnollinen ja biohajoava. Voiteessa on mieto appelsiinin tuoksu.

Voit käyttää kenkävoidetta yksinään kiireisinä hetkinä tai jos haluat päästä kenkien huollossa mahdollisimman helpolla. Yhdistä kenkävoide hoitoaineen ja kenkävahan kanssa, kun haluat hoitaa ja suojata kenkäsi parhaalla mahdollisella tavalla sekä saada kenkiisi erityisen kauniin kiillon.

Valitse kenkävoide kenkiesi sävyssä saadaksesi parhaan lopputuloksen. Voide on läpikuultavaa, joten sävyn ei tarvitse olla yksi yhteen kenkiesi kanssa. Valitse väritön (Neutral), jos sopivaa sävyä ei löydy tai haluat hankkia vain yhden mahdollisimman monipuolisen tuotteen.

 

Kenkävoiteen käyttö yksinään:

  1. Puhdista kengistä irtolika kenkäharjalla. Harjatessa irtoamaton lika kannattaa pyyhkiä vielä kostealla liinalla tai sienellä ennen tuotteen levitystä.
  2. Voit levittää voiteen sormen päällä, puuvillaliinalla tai vaahtomuovisienen palalla. Levitä pyörivin liikkein ja anna vaikuttaa 10 minuuttia. Tuote on riittoisaa, joten pieni määrä riittää – juuri sen verran, että voide liukuu ja levittyy nahan pinnalle.
  3. Harjaa kengät kiiltäväksi kenkäharjalla.

 

Kenkävoiteen käyttö yhdessä hoitoaineen ja vahan kanssa:

Käsittele kengät ensin puhdistavalla hoitoaineella. Levitä kenkävoide, anna imeytyä ja harjaa. Käsittele kengän kärki- ja kantaosat lopuksi kenkävahalla suojan ja kiillon lisäämiseksi.

 

Lisää vinkkejä kenkävahan käyttöön löydät Pure Polishin  YouTube -kanavalta.

 

Huom. 100% luonnolliset kenkienhoitotuotteet reagoivat perinteisiä kenkienhoitotuotteita voimakkaammin lämpötilojen kanssa. Tuotteen koostumus voi siksi hieman vaihdella, mutta se ei vaikuta lopputulokseen. Sulje purkki hyvin käytön jälkeen, parantaaksesi sen säilyvyyttä. Tuote säilyy hyvänä 1–2 vuotta.
Poista

Lisätiedot

Valmistaja

Pure Polish

Koko

60ml

Pakkaus

Muovinen purkki (PET) alumiinikannella. Tarrat paperi/PET. Kierrätä purkki muovina ja kansi metallina.

Valmistusmaa

USA