Käyttöönottokäsittely mokkakengille

11,00 18,00 

Käyttöönottokäsittely on olennainen osa mokkajalkineiden kokonaisvaltaista hoitoa. Mokkakenkiin hyvin harvoin lisätään valmistusvaiheessa suojaavaa kerrosta, ellei kyseessä ole  vedenpitäväksi käsitelty mokka.

Arkivén käyttöönottokäsittely sisältää kenkien päällisnahan käsittelyn hoito-ja suojasuihkeella. Käsittelyn yhteydessä myös nahkakorot ja nahkapohjien reunokset käsitellään suojaavalla vahalla ja nahkapohjat pohjaöljyllä – pidämme huolen siitä, että kenkiesi jokainen osa saa vaatimansa hoidon ja suojan ennen käyttöönottoa. Käytämme hoidossa ainoastaan Saphir-merkin tuotteita.

Halutessasi voit lähettää meille ensin tiedustelun ja kuvan kengistä sähköpostitse. Voit myös pyytää tarjouksen useamman parin käsittelystä. Osoite on: asiakaspalvelu@arkiveatelier.com

Hinta palvelulle määräytyy toimitustavan mukaan. Kassalla kokonaishintaan lisätään vielä palautustoimituksen maksu (lähilokero: 1,5€ / postitus: 3,9€). Valitse kassalla se toimitustapa, miten haluat kenkäsi toimitettavan. 

Näin palvelu toimii:

Lähilokero, Helsinki: Lähetämme sinulle tilauksen jälkeen Postin Helposti-koodin, jolla pakettiautomaatti avautuu. Pakkaa kengät kevyesti esimerkiksi kenkäpussiin ja vie Kluuvin Kauppakeskuksen pakettiautomaattiin. Pakettiautomaatti sijaitsee Kauppakeskuksen 2. kerroksessa Carlings vaateliikkeen ja kampaamo Kluuvin Liiterin välissä. Osoite on: Aleksanterinkatu 9, 00100, Helsinki. Lähilokeropaketteihin ei tarvitse merkitä lähettäjän tai vastaanottajan tietoja. 

Postitus: Pakkaa kengät esimerkiksi kenkälaatikkoon. Toivomme, että lähetyslaatikko olisi enintään 11cm korkea ja 36 cm leveä. Jos lähetyslaatikko on suurempi, ilmoitathan asiasta asiakaspalveluumme heti tilauksen jälkeen: asiakaspalvelu@arkiveatelier.com. Tilauksen ja mahdolliset lisätiedot saatuamme lähetämme Postin Helposti-koodin ja ohjeet postitusta varten. Merkitse paketin päälle omat tietosi sekä seuraavat tiedot:

Arkivé Atelier, Eteläinen Hesperiankatu 16A, 00100 Helsinki

Vastaanotettuamme kengät lähetämme arvioidun valmistumisajan.

Jos palvelua ei ole saatavilla, voit tehdä varauksen osoitteeseen: asiakaspalvelu@arkiveatelier.com

Poista
Sulje valikko
×

Cart