Käyttöönottokäsittely nahkalaukulle

11,00 18,00 

Käyttöönottokäsittely on olennainen osa nahkalaukkujen kokonaisvaltaista hoitoa. Nahkalaukkuihin hyvin harvoin lisätään valmistusvaiheessa suojaavaa kerrosta, joten nahka on aina tärkeää suojata ennen varsinaista käyttöönottoa.

Arkivén käyttöönottokäsittely sisältää laukun päällisnahan käsittelyn hoitavalla ja suojaavalla voiteella. Käytämme hoidossa ainoastaan Saphir-merkin tuotteita.

Halutessasi voit lähettää meille ensin tiedustelun ja kuvan laukusta sähköpostitse. Voit myös pyytää tarjouksen useamman laukun käsittelystä. Osoite on: asiakaspalvelu@arkiveatelier.com

Hinta palvelulle määräytyy toimitustavan mukaan. Kassalla kokonaishintaan lisätään vielä palautustoimituksen maksu (lähilokero: 1,5€ / postitus: 3,9€). Valitse kassalla se toimitustapa, miten haluat laukkusi toimitettavan.

Näin palvelu toimii:

Lähilokero, Helsinki: Lähetämme sinulle tilauksen jälkeen Postin Helposti-koodin, jolla pakettiautomaatti avautuu. Pakkaa laukku kevyesti esimerkiksi kangaskassiin ja vie Kluuvin Kauppakeskuksen pakettiautomaattiin. Pakettiautomaatti sijaitsee Kauppakeskuksen 2. kerroksessa Carlings vaateliikkeen ja kampaamo Kluuvin Liiterin välissä. Osoite on: Aleksanterinkatu 9, 00100, Helsinki. Lähilokeropaketteihin ei tarvitse merkitä lähettäjän tai vastaanottajan tietoja.

Postitus: Pakkaa laukku esimerkiksi pahvilaatikkoon. Toivomme, että lähetyslaatikko olisi enintään 11cm korkea ja 36 cm leveä. Jos lähetyslaatikko on suurempi, ilmoitathan asiasta asiakaspalveluumme heti tilauksen jälkeen: asiakaspalvelu@arkiveatelier.com

Tilauksen ja mahdolliset lisätiedot saatuamme lähetämme Postin Helposti-koodin ja ohjeet postitusta varten. Merkitse paketin päälle omat tietosi sekä seuraavat tiedot:

Arkivé Atelier, Eteläinen Hesperiankatu 16A, 00100 Helsinki

Vastaanotettuamme laukun lähetämme arvioidun valmistumisajan.

Jos palvelua ei ole saatavilla, voit tehdä varauksen osoitteeseen: asiakaspalvelu@arkiveatelier.com

Poista
Sulje valikko
×

Cart