Hypoallergeeninen Pyykinpesuaine, 2l – Ecodoo

16,00 

Ecodoon 100% luonnollinen ja hypoallergeeninen pyykinpesuneste on koostumukseltaan ultratiivistetty ja käytössä todella riittoisa. Tuote vastaa tiivistetyn koostumuksen ansiosta jopa 4 litraa tavallista pyykinpesunestettä ja riittää jopa 133 koneelliseen pyykkiä. Pesuaine sopii kirjo- ja valkopyykille. Valkopyykkiä pestessä suosittelemme lisäämään koneeseen myös Ecodoon valkaisevaa tahrasuolaa.

Ecodoon hypoallergeeninen pyykinpesuaine on suunniteltu erityisesti herkkäihoisille ja hajusteyliherkille sekä lasten ja vauvojen vaatteiden pesuun. Pesuaine ei sisällä yleisimpiä allergisoivia raaka-aineita, kuten hajusteita, eteerisiä öljyjä, väriaineita, optisia kirkasteita tai synteettisiä säilöntäaineita.

Tuotteella on Ecocert-sertifikaatti. Tuote on vegaaninen, biohajoava, palmuöljytön ja sulfaatiton, eikä siinä ole käytetty väriaineita tai synteettisiä hajusteita. Luonnollisen koostumuksensa ansiosta Ecodoon pyykinpesunestettä on turvallista käyttää myös mökillä tai alueilla, joilla ei ole kunnallista jätevedenkäsittelyä.

 

Varastossa

Lisätiedot

Valmistaja

Ecodoo

Ainesosat

5-15% saippuaa, <5% ei-ionisia pinta-aktiivisia aineita, amfoteerisia pinta-aktiivisia aineita, karbonaattisuola, liuotin, glyseriini, pH-korjaaja, natriumsitraatit, suola. Muut ainesosat: vesi, aloe vera*. *sertifioitu luomulaatuinen ainesosa.

Sertifikaatit

Ecocert

Muut ominaisuudet

Vegaaninen, biohajoava OECD 302B -standardin mukaisesti

Pakkauskoko

2l

Varoitukset

Säilytä aina pesuaineet lasten ja lemmikkien ulottumattomissa. Varo tuotteen joutumista silmiin. Seuraa pakkauksen turvallisuusmerkintöjä. Roiskeet silmistä huuhdeltava välittömästi runsaalla vedellä. Jos ainetta on nielty, hakeuduttava lääkärin hoitoon.

Pakkaus

Kierrätettävä muovipakkaus. Pakkauksesta 30% on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista.

Valmistusmaa

Ranska

Saatat myös pitää...