-30%

Nahanhoitoaine 1931 – FAMACO

11,20 

Laadukas nahanhoitoaine on tärkein aine kaikenlaisten nahkatuotteiden hoidossa, sillä nahka tarvitsee ennen kaikkea kosteutta pysyäkseen kauniina ja kestääkseen paremmin!

Famacon Precious Leather Lotion -nahanhoitoainetta voi käyttää monipuolisesti nahkakengille ja -laukuille sekä nahkatakeille ja muille nahkavaatteille. Jos siis haluat valita yhden monipuolisen tuotteen kaikenlaisten nahkatuotteiden hoitoon, niin valitse tämä nahanhoitoaine!

Hoitoaine ravitsee ja kosteuttaa nahkaa sekä tasoittaa nahan väriä, kulumia ja naarmuja. Hoitoaine tuo nahan pintaan myös kauniin himmeän kiillon ja kevyen suojan.

Precious Leather Lotion -nahanhoitoaine kuuluu Famacon korkealuokkaiseen 1931-sarjaan. Pääosin luonnollisista raaka-aineista koostuvan vesipohjaisen hoitoaineen pääraaka-aineita ovat mehiläisvaha, jojobaöljy ja seetripuuöljy.

Tuotteen maitomainen koostumus leviää kuin itsestään suuremmillekkin pinnoille, minkä ansiosta se on omiaan esimerkiksi nahkasaappaiden ja nahkatakkien hoitoon.

Käyttö:
Puhdista hoidettava tuote ensin puhtaaksi kostealla luonnonsienellä tai liinalla. Käytä tarvittaessa puhdistusvaahtoa.

Annostele nahanhoitoainetta pieni määrä vaahtomuovisienen palalle tai pehmeälle puuvillaliinalle ja levitä pyörivin liikkein hoidettavalle tuotteelle. Levitys on yleensä helpoin tehdä sienellä, sillä sienellä pääsee näppärästi käsiksi ahtaisiin osiin ja pieniin yksityiskohtiin.

Nahanhoitoainetta kannattaa aina käyttää mahdollisimman säästeliäästi – juuri sen verran, että se levittyy hoidettavalle pinnalle eikä jää kiiltelemään nahan pintaan.

Anna hoitoaineen imeytyä vähintään 10 minuuttia ja harjaa pinta kiiltäväksi. Laukkujen ja nahkavaatteiden on hyvä antaa kuivua vähintään 30 min. Vaaleat nahat kannattaa suojata vielä suojasuihkeella.

Vinkki: Jos nahka on hyvin kuiva ja kulunut, kannattaa hoitoaineen antaa imeytyä yön yli ja toistaa käsittely.

YouTube-kanavaltamme löydät käyttöohjeita tuotteen käyttöön:

Nahkatakin huolto »

Marimekon Karla-laukun huolto »

 

 

Varastossa

Lisätiedot

Valmistaja

FAMACO

Pääraaka-aineet

vesi, lanoliini, mehiläisvaha, karnaubavaha, jojobaöljy, seetripuun eteerinen öljy

Koko

100ml

Valmistusmaa

Ranska

Saatat myös pitää...