Hoito ja kiillotus nahkakengille

25,00 30,00 

Hemmottele lempikenkiäsi tai anna kulahtaneille kengille uusi mahdollisuus Arkivén kenkä spassa.

Hoito sisältää kenkien perusteellisen puhdistuksen, hoidon ja kiillotuksen. Hoito ravitsee nahkaa ja korjaa nahan pintaa sekä luo tehokkaan suojan vettä ja likaa vastaan. Hoitoon kuuluu myös pohjareunoksien ja korkojen vahaus. Käytämme hoidossa ainoastaan Saphir-merkin tuotteita.

Lähetäthän meille kuvan kengistä sähköpostitse ennen tilauksen tekemistä, jotta voimme arvioida kenkien tilanteen. Voit myös pyytää tarjouksen useamman kenkäparin hoidosta. Osoite on: asiakaspalvelu@arkiveatelier.com.

Hoidon voit antaa myös lahjakorttina ystävälle!

Hinta palvelulle määräytyy toimitustavan mukaan. Kassalla kokonaishintaan lisätään vielä palautustoimituksen maksu (lähilokero: 1,5€ / postitus: 3,9€). Valitse kassalla se toimitustapa, miten haluat kengät toimitettavan. 

Näin palvelu toimii:

Lähilokero, Helsinki: Lähetämme tilauksen jälkeen Postin Helposti-koodin, jolla pakettiautomaatti avautuu. Pakkaa kengät kevyesti esimerkiksi kenkäpussiin ja vie Kluuvin Kauppakeskuksen pakettiautomaattiin. Pakettiautomaatti sijaitsee Kauppakeskuksen 2. kerroksessa Carlings vaateliikkeen ja kampaamo Kluuvin Liiterin välissä. Osoite on: Aleksanterinkatu 9, 00100, Helsinki. Lähilokeropaketteihin ei tarvitse merkitä lähettäjän tai vastaanottajan tietoja. 

Postitus: Pakkaa kengät esimerkiksi kenkälaatikkoon. Toivomme, että lähetyslaatikko olisi enintään 11cm korkea ja 36 cm leveä. Jos lähetyslaatikko on suurempi, ilmoitathan asiasta asiakaspalveluumme heti tilauksen jälkeen: asiakaspalvelu@arkiveatelier.com.

Tilauksen ja mahdolliset lisätiedot saatuamme lähetämme Postin Helposti-koodin ja ohjeet postitusta varten. Merkitse paketin päälle omat tietosi sekä seuraavat tiedot:

Arkivé Atelier, Eteläinen Hesperiankatu 16A, 00100 Helsinki

Vastaanotettuamme kengät lähetämme arvioidun valmistumisajan.

Tyytyväisyystakuu: Palautamme rahasi, mikäli et ole tyytyväinen lopputulokseen tai emme pysty huoltamaan kenkiäsi haluttuun kuntoon.

Jos palvelua ei ole saatavilla, voit tehdä varauksen osoitteeseen: asiakaspalvelu@arkiveatelier.com

Jos haluat ostaa palvelun lahjakorttina, lisää asiasta kommentti kassalla. Valitse toimitustapa lahjakortin saajan sijainnin tai tarpeiden mukaan.

Poista
Sulje valikko
×

Cart