Saphir Delicate Cream – Hoitoaine pehmeille nahoille

11,00 

Saphir Delicate Cream -hoitoaine soveltuu ohuiden ja herkkien nahkojen, kuten lampaan-, vuohen- ja poronnahkojen hoitoon. Delicate Creamissa on vain hyvin pieni vahapitoisuus, jonka vuoksi se on omiaan säilyttämään ohuiden ja kevyesti käsiteltyjen nahkalaatujen pehmeyden ja keveyden. Delicate Cream on yksi Saphirin kulttituotteista, jota esimerkiksi Hermés käyttää työpajoillaan.

Delicate Cream uudistaa ja ravitsee nahkaa sekä antaa sille kevyen suojan. Geelimäinen ja väritön koostumus levittyy helposti muuttamatta nahan väriä. Tuotetta voi käyttää yksinään tai lisätä päälle tarvittaessa suojaavan suihkeen. 

Tee näin: Annostele pieni määrä tuotetta pehmeälle puuvillaliinalle tai sienelle. Levitä käsiteltävälle pinnalle pyörivin liikkein. Käytä maltillisesti voimaa levityksessä. Anna aineen vaikuttaa vähintään 10 minuuttia ja viimeistele harjaamalla pinta kauttaaltaan läpi sopivan pehmeällä kenkäharjalla. Voit käyttää levitykseen esimerkiksi vanhasta t-paidasta tai lakanasta leikattua, sopivan kokoista liinaa tai vanhasta pesusienestä leikattua sienen palaa. Sieni on usein helppokäyttöisin työväline hoitoaineiden levitykseen.

Täältä voit lukea tarkemmat ohjeet lampaannahkaisen nahkatakin käsittelyyn. Ohjetta voit soveltaa myös muiden herkistä nahkalaaduista valmistettujen vaatteiden ja asusteiden hoitoon.

Varasto loppu

Lisätiedot

Merkki

Saphir

Koko

50 ml

Valmistusmaa

Ranska

Saatat myös pitää...

Sulje valikko
×

Cart