Arkivé-aloitussetti vaatteiden, kenkien ja asusteiden hoitoon

110,00 112,00 

Arkivé-aloitussetti kattaa perustarvikkeet useimpien vaatetusmateriaalien sekä pintanahkaisten jalkineiden ja asusteiden hoitoon ja huoltoon. Tästä setistä on hyvä lähteä liikkeelle ja täydentää valikoimaa omien tarpeiden mukaan. Setti on saatavilla myös lahjapakkauksella kahden euron lisähintaan.

Setti sisältää:

 

 

Hellävarainen Kent CP6 -vaateharja soveltuu ensisijaisesti neulosmateriaalien ja pukukankaiden päivittäiseen siistimiseen ja kausittaiseen huoltoon. CP6-vaateharjaa voi kuitenkin käyttää myös karkeammille ja kestävämmille materiaaleille, kuten denim- ja villakankaille. Arela-nukkakampa soveltuu nukan poistoon hienoimmistakin neulosmateriaaleista, mutta tarvittaessa myös paksummista villakankaista. Redecker-puhdistuskammalla säilytät vaateharjan tehokkuuden ja pidät harjan puhtaana käyttökerta toisensa jälkeen.

Saphir Cleaner Shampoo puhdistaa tehokkaasti kuivattamatta nahkaa. Saphir Leather Lotion sopii hoitoaineeksi niin kengille kuin asusteillekin. Saphir Leather Lotion on ainesosiltaan hyvin samankaltainen kuin Saphir Renovator, mutta aavistuksen kevyempi, jonka vuoksi aine soveltuu myös asusteille ja suuremmille pinnoille. Leather Lotion sisältää myös pienen määrän suojaavia ainesosia, jonka ansiosta asusteille erillistä suojaa ei tarvita. Kengille sen sijaan vaha on aine suositeltava, sillä kengät vaativat voimakkaamman suojan. Saphir Pâte de Luxe -vaha luo tehokkaan suojan ja kauniin viimeistelevän kiillon kenkiin.

Nahkaharjalla palautat kiillon takaisin nahan pintaan hoitoaineen tai vahan levityksen jälkeen. Pitkäharjaksinen nahkaharja on hellävarainen valinta, joka sopeutuu useimmille nahkatyypeille sekä niin laukuille kuin kengillekkin. Harjaa voit käyttää myös päivittäiseen irtolian puhdistukseen.

Setin ostamalla säästät viisi prosenttia tuotteiden yhteishinnasta. Tarkempaa tietoa yksittäisistä tuotteista sekä käyttöohjeet löydät tuotteiden omista tuotekuvauksista. Yllä olevasta tuotelistasta löydät suorat linkit kuhunkin tuotteeseen. 

 

Poista
Sulje valikko
×

Cart