Arkivé-aloitussetti vaatteiden, kenkien ja asusteiden hoitoon

106,00 116,00 

Arkivé-aloitussetti kattaa perustarvikkeet useimpien vaatetusmateriaalien sekä pintanahkaisten jalkineiden ja asusteiden hoitoon ja huoltoon. Tästä setistä on hyvä lähteä liikkeelle ja täydentää valikoimaa omien tarpeiden mukaan. Setti on saatavilla myös lahjapakkauksella kahden euron lisähintaan.

Setti sisältää:

 

 

Redecker Cashmere Brush -vaateharja soveltuu ensisijaisesti neulosmateriaalien ja pukukankaiden päivittäiseen siistimiseen ja kausittaiseen huoltoon, mutta pehmeää harjaa voi käyttää myös karkeammille ja kestävämmille materiaaleille. Redecker-puhdistuskammalla säilytät vaateharjan tehokkuuden ja pidät harjan puhtaana käyttökerta toisensa jälkeen. Arela nukkakampa poistaa nukan hellävaraisesti hienoimmistakin neuleista, mutta toisaalta soveltuu nukanpoistoon myös ulkovillakankaista. 

Saphir Cleaning Lotion puhdistaa tehokkaasti kuivattamatta nahkaa. Jo kultti maineeseen noussut Saphir Renovator syvähoitaa kenkiesi nahkaa. Helposti levittyvä Cleaning Lotion taas on omiaan  nahkalaukkujen ja -vaatteiden puhdistukseen. Saphir Pâte de Luxe -vaha luo tehokkaan suojan ja kauniin viimeistelevän kiillon kenkiin.

Nahkaharjalla palautat kiillon takaisin nahan pintaan hoitoaineen tai vahan levityksen jälkeen. Pitkäharjaksinen nahkaharja on hellävarainen valinta, joka sopeutuu useimmille nahkatyypeille sekä niin laukuille kuin kengillekkin. Harjaa voit käyttää myös päivittäiseen irtolian puhdistukseen.

Setin ostamalla säästät viisi prosenttia tuotteiden yhteishinnasta. Tarkempaa tietoa yksittäisistä tuotteista sekä käyttöohjeet löydät tuotteiden omista tuotekuvauksista. Yllä olevasta tuotelistasta löydät suorat linkit kuhunkin tuotteeseen. 

Musta Pâte de Luxe -vaha toistaiseksi saatavilla vain 100ml kokoisena (norm. 50ml). Setin hinta tämän vuoksi mustalla vahalla 106/114 €

Poista
Sulje valikko
×

Cart