Arkivé Vaatesetti

130,00 

Arkivén vaatesetti sisältää kattavan valikoiman tuotteita erilaisten vaatteiden hoitoon ja huoltoon. Setti kattaa välineet useimmille vaatetusmateriaaleille. 

Setti sisältää:

 

Kent CP6 -vaateharja sopii hellävaraisuutensa ansiosta erityisen hyvin erilaisten neulosmateriaalien ja pukukankaiden päivittäiseen siistimiseen ja huoltoon. Karkeampi CC20-harja puhdistaa ja silottaa tehokkaasti karkeammat ja kestävämmät materiaalit, kuten erilaiset villa-, farkku ja kanvaskankaat. CC20-harjan karkea puoli on erityisen hyvä esimerkiksi roiskeiden ja kuivuneiden tahrojen puhdistukseen takkien helmoista ja housujen lahkeista. Redecker-puhdistuskammalla säilytät vaateharjojen tehokkuuden ja pidät harjat puhtaana käyttökerta toisensa jälkeen. Puhdistuskammalla voi siistiä myös karvapintaisia villakankaita ja kelsiturkkeja.

Arkivé Atelier -nukkakampa sopii nukanpoistoon hienojakoisista neuloksista sekä sileistä villakankaista. Nukkakampa sopii erityisen hyvin esimerkiksi kashmir- ja merinovillaneuloksille. Sweater Stone -nukkakivi poistaa nukan tehokkaasti karkeammista ja pörröisemmistä villakankaista ja -neuloksista. Nukkakivi sopii esimerkiksi erilaisten lampaanvillaisten ja mohairia sisältävien villakankaiden ja -neulosten huoltoon.

Hoitotuotesetti on myös kaunis lahjaidea