Arkivé Atelier puhdistus- ja levitysvälineet

18,00 

Puhdistus- ja levitysväline -lajitelmamme sisältää kaikki tarvittavat – ja myös kokemuksemme mukaan parhaiten sopivat –, työvälineet pintanahan huoltoon. Lajitelma sisältää luonnon merisienen puhdistukseen, vaahtomuovisienen paloja hoitoaineiden ja kenkävoiteiden levitykseen sekä puuvillaliinoja kenkävahojen levitykseen ja kiillotukseen. Setin tuotteita voi käyttää monipuolisesti kaikenlaisille nahkatuotteille: kengille, laukuille, vaatteille, asusteille tai vaikkapa huonekaluille. Tuotteet sopivat niin sileiden kuin kuvioitujenkin pintanahkojen huoltoon.

Luonnon merisieni on hellävaraisuutensa ja nahalla erityisen hyvin liukuvan pintansa ansiosta paras työväline pintanahan puhdistukseen. Luonnon merisieni on lisäksi pitkäikäinen, luonnostaan antibakteerinen ja biohajoava. Merisientä voi käyttää pikaiseen puhdistukseen pelkän veden kanssa tai puhdistusaineen kanssa perusteellisemmassa puhdistuksessa. Puhdistusaineistamme merisientä voi käyttää Saphir Leather Soap -nahkasaippuan ja Saphir Cleaner Shampoon kanssa. Lajitelman sieni on keskikokomme ja kooltaan noin 7 x 9 senttimetriä. Luonnonsienistämme voit lukea lisää täältä.

Vaahtomuovisieni auttaa annostelemaan nahan hoitoaineet ja kenkävoiteet tasaisesti. Pehmeä ja myöten antava rakenne vähentää nahkaan kohdistuvaa painetta ja auttaa pääsemään käsiksi ahtaisiin paikkoihin kuten saumoihin ja kenkien reunoksiin. Pakkaus sisältää kymmenen noin 5 x 2,5 x 2 cm kokoista sienen palaa. Arkivé Atelier -levityssienistä voit lukea lisää täältä.

Puuvillaliinamme ovat pehmeää ja tiivistä puuvillaa. Liinat on leikattu vanhoista lakanoista, joka on kokemuksemme mukaan paras materiaali kenkävahojen levitykseen ja nahan kiillotukseen. Liinat on leikattu sellaiseen kokoon, että ne saa hyvin kiedottua käteen. Arkivé Atelier -puuvillaliinat ovat vaaleita, mutta niiden sävy ja kuosi vaihtelevat materiaalin saatavuuden mukaan. Pakkaus sisältää viisi liinaa. Voit lukea liinoistamme lisää täältä.

 

Saatat myös pitää...