Arkivé-neulesetti

90,00 

Arkivé-neulesetti kattaa perustarvikkeet useimpien neulosmateriaalien hoitoon ja huoltoon.

Hoitotuotesetti on myös kaunis lahjaidea

Setti sisältää:

 

Kent CP6 -vaateharja on parasta, mitä voit neuleillesi hankkia. Harjalla puhdistat ja huollat hellävaraisesti hienoimmatkin merino- ja kashmirvillaneuleet. CP6-vaateharja sopii myös mohairneulosten hoitoon ja riittääkin usein yksinään silottamaan neuloksen pinnan, jolloin varsinaista mohairharjaa ei tarvita. Kaikenlaisia neuloksia huoltaessa on aina hyvä lähteä liikkeelle vaateharjasta, sillä jo pelkkä harjaus auttaa poistamaan nukan. Redecker -puhdistuskammalla säilytät vaateharjan tehokkuuden ja pidät harjan puhtaana käyttökerta toisensa jälkeen.

Arkivé Atelier -nukkakampa sopii nukanpoistoon hienojakoisistaneuloksista sekä sileistä villakankaista. Nukkakampa sopii erityisen hyvin esimerkiksi kashmir- ja merinovillaneuloksille. Sweater Stone -nukkakivi taas poistaa nukan tehokkaasti karkeammista ja pörhöisemmistä villakankaista ja -neuloksista. Nukkakivi sopii esimerkiksi erilaisten lampaanvillaisten ja mohairia sisältävien villakankaiden ja -neulosten huoltoon.

Arela-villapesuaine on hellävarainen, mutta tehokas pesuaine villaneuleiden pesuun. Pesuaine on vegaaninen, biohajoava ja Suomessa valmistettu. Arela-villapesuaine sopii kaikenlaisten, pääasiassa luonnonmateriaaleja sisältävien, neuloksien pesuun.

 

Varasto loppu